Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt én képzelem be magamnak?...

Ezt én képzelem be magamnak? Beteg vagyok?

Figyelt kérdés
pár hete arra kelek, hogy erős fájdalmakat érzek a jobb lábamon, a mellkasomon és a karjaimon. Halványlila, nem olyan feltűnő csíkok vannak rajtam egymás mellett. És amikor a szobám sarkaira nézek, egyszerűen kiráz a hideg, és félek. Egy hónapja ID-n ilyen sátános filmeket néztem, aztán az interneten kerestem rájuk. Most is ráz a hideg miközben erről írok, és rettenetesen félek. Csak beképzelem? Vagy tényleg létezik a sátán és rám is találhatott? 14/L
2012. júl. 13. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Zsizsik666 nomen est omen.

Almássy Félix

démon-kutató és zsizsikirtó

2012. júl. 14. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
beképzelés én is néztem 11 évesen a fűrészt most 12 vok fél éven át alig tudtam aludni ránéztem az ágy végén egy párnára és azt a baba fejet láttam benne nem mertem megmozdulni emiatt ha kényelmetlen pózban feküdtem ugy aludtam el reggel megmerevedett mindenem mára már szinte elmult de ha teljesen sötét helyen vagyok egyedül magamba de nem a házba félek vagyis akkor mikor a kutyákat kiengedem a ketrecből tudtommal most a világ legjobb horrorra én meg 11 évesen néztem meg mikor nekem akkor normálisan még a vígjátékot se volt szabad.
2012. júl. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!