Lehet-e vmi bajom? Vagy csak én képzelem be magamnak? Ha lehet lányok válaszoljanak!
Szíasztok !
4napja elveszítettem a szüzességem, de azóta egyfolytában fáj a hasam!Nem tudom mitől lehet , mert használtunk gumit!
Ha valaki tud vmi normális válasszal szolgálni akkor please!
Előre is köszönöm! 16/L
Ugyan nem vagyok csaj, de megpróbálok segíteni :/
Lehet a stressz, vagy nem volt olyan jó, amilyennek elképzelted. Vagy egyszerűen közben megbetegedtél.
Ennyi, ne izgulj, csak szarabb lesz, na tső.
Ha amiatt aggódsz, hogy terhes lehetsz-e, akkor biztos, hogy nem, és ennyi idő alatt még a tünetei sem jelentkeznének. Fertőzést sem kaphattál, ha gumiban csináltátok. (bár ujjazástól lehet...)
Szerintem azért fájhat, mert "sokkhatás" ért ott bent, és időbe telik, mire helyrejön. Az is előfordulhat, hogy a két dolog egymástól független.
De ha továbbra sem javul, menj el orvoshoz.
Nekem egy hétig fájt utána a hasam.Következő alkalommal is pár napig..Aztán utána csak ha nagyon durván csináltuk,akkor fájt 1-2 napig.Mostmár akkor se. :)
Nem terhességre utaló jelek,nyugi!
Gyorsan orvoshoz
velem is ez volt
Az első után 1 hétig fájt a hasam aztán elmúlt
De minden együttlétnél fájt
A nődoki benyùlt meg ultrahang valamilyen ciszta volt meg kellett operálni kérte hogy minden barátnömnek mondjam el mert fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!