Hisztek a démonokban?
Figyelt kérdés
Ma éjjel adták le az "Ördögűzés Emily Rose üdvéértet" ami ugye igaz történeten alapul Anneliese Michel-lel történt meg körülbelül 40 éve. Ti mit gondoltok?Érdekel a véleményetej2012. júl. 10. 13:16
2/7 anonim válasza:
Szeretem azt a filmet, de azt nem tudhatod, hogy mi az ami valójában megtörtént belőle és mi az amit a filmesek raktak hozzá. De a biztonság kedvéért fess egy-két suparnatural-ben látott démoncsapdát a plafonra :D
3/7 A kérdező kommentje:
nem a filmből indulok ki:)
előbb hallottam Anneliese történetét,és csak utána tudtam meg hogy megfilmesítették
2012. júl. 10. 13:29
4/7 KMJ válasza:
Én is már láttam démont, és ha megnézed wikipédián ott írnak róla, hogy több ezer kultúrában hisznek a démonokoban. Sőt van valami kultúra ahol ha jól emlékszem 25 ezer démont tisztelnek.
5/7 anonim válasza:
Én elhiszem, mert több olyan író is megírta, akinek hiszek,, hogy ezek a lények léteznek. Akár Démon, akár tündér, manó, ezek mind léteznek. Csakhogy nem a mi érzékelséünk számára. Mert az érzékszerveink "lebutított" állapotban vannak, és az egésznek csak egy töredékét látjuk, egy sávot, amit érzékelhetünk. Megmondta Platon is, hogy annyit látunk a világból, mintha egy barlangban ülnénk, és a barlang bejárata előtt elmennek különféle emberek, lehet, hogy csak a lábukat látjuk, azt hisszük ez a világ. És nem tudjuk, hogy mennyi mindne van még ezenkívül.
6/7 anonim válasza:
Az Ördögűző film forgatásán volt pár megmagyarázhatatlan eset. Abba is akarták hagyni a forgatást, de mégsem így lett.
Démonok léteznek, vannak skizofréniás esetek ahol megszállásról van szó, vannak ördögűzők akik eléggé benne vannak a szakmában.
Nos, mindenki annyit hisz el a világról amennyit képes, ez persze szabályozható, de minden a befogadón múlik, nem az adón.
7/7 Dxeno válasza:
"Démon" Lehet egy ember is. Ha elég gonosz. Mindenkinek vannak "démonai."Ha a patás,vörösbőrű,szárnyas lényre gondolsz,nem nagyon tudom.. Itt van,olvasd,és ítéld meg magad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!