Ezósok! Mi lesz, ha december 21-én nem "emelkedtek fel"? Sőt 2013 elején sem? Mi van, ha egyáltalán nem is emelkedtek fel?
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy a magát spirituálisnak, ezoterikusnak valló emberek vajon mennyire is ilyen beállítottságúak. Abban kell helyt állni, abban kell megtalálni a boldogságot, ami van most éppen körülöttünk. Nem abban, ami nincs. Nem olyan után sóvárogni, ami nincs. Erről mi a véleményük az ezo embereknek?"
Igazad van. Én megpróbálom úgy alakítani az életem, hogy azok a rossz energiájú dolgok amik manapság a földi világot alkotják, ne hassanak rám. De attól még hogy nem törődöm vele, ugyan úgy ott van, és sokan még mindig ugyan abban a tudatlanságban élik mindennapjaikat...
Szia!
Biztos vagy benne,hogy ezt a felemelkedést valami külső erő fogja elindítani?
Nem hinném,hogy ha világosságot szeretnék elegendő az,hogy én fogom a kihúzott dugót,állok a konnektor előtt és várom a fényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!