Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezósok! Mi lesz, ha december...

Ezósok! Mi lesz, ha december 21-én nem "emelkedtek fel"? Sőt 2013 elején sem? Mi van, ha egyáltalán nem is emelkedtek fel?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Én arra vagyok kíváncsi, hogy a magát spirituálisnak, ezoterikusnak valló emberek vajon mennyire is ilyen beállítottságúak. Abban kell helyt állni, abban kell megtalálni a boldogságot, ami van most éppen körülöttünk. Nem abban, ami nincs. Nem olyan után sóvárogni, ami nincs. Erről mi a véleményük az ezo embereknek?"

Igazad van. Én megpróbálom úgy alakítani az életem, hogy azok a rossz energiájú dolgok amik manapság a földi világot alkotják, ne hassanak rám. De attól még hogy nem törődöm vele, ugyan úgy ott van, és sokan még mindig ugyan abban a tudatlanságban élik mindennapjaikat...

2012. júl. 4. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
És mit veszünk rossznak? Mert ismerek olyan ezo-s csajt is, akinek a szex is materialista. Közben meg nem veszi észre, hogy rejtett félelmei vannak a dologgal kapcsolatban, és belemagyaráz mindent.
2012. júl. 4. 11:04
 13/17 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Biztos vagy benne,hogy ezt a felemelkedést valami külső erő fogja elindítani?

Nem hinném,hogy ha világosságot szeretnék elegendő az,hogy én fogom a kihúzott dugót,állok a konnektor előtt és várom a fényt!

2012. júl. 4. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos, a dátum a téli napfordulót jelzi, elég sok minden kötődik ahhoz a dátumhoz. A felemelkedést az emberiség dönti el. Mivel az agyunk határozza meg a külső valóságot, így ha jót vonzzunk be akkor jó történik, ha rosszat akkor rossz. Vannak elkerülhetetlen dolgok. Mivel ennél a felemelkedés dolognál nem csak az emberiség sorsa forog kockán, így ennek meg kell vagy jobban mondva kéne történnie. Hiszen nézzetek körül mi történik a világban. Vannak 100 éves jóslatok, és azokban pont az szerepel ami manapság. Mi van ha tévednek? Mi van ha nem? Inkább arra törekedjünk hogy jól, pozitívan, egymást támogatva éljünk. A dátum meg van magyarázva, csillagászatilag azaz tudomány és meg van magyarázva ezoterika azaz áltudományi szinten. Mi döntjük el melyiket választjuk.
2012. júl. 4. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Én az asztrológiai megközelítést tartom leghitelesebbnek (bár ez már az én dolgom), hogy olyan bolygóállások lesznek ősszel, év vége felé, amik nem épp egy tejben mézben folyó aranykort hoznának. Legalábbis nem most, hanem majd csak évek múlva, addig viszont sok dolgunk van, önmagunkon persze.
2012. júl. 4. 13:21
 16/17 anonim ***** válasza:
a nagy bazi űrben lévö gáz és kőgolyók mozgásai emelik az emberi élet színvonalát?!há beszrok!ennél csak a csillagképek jobbak:több püttypürütty fényévre levő csillagok fényét összekötözgetik csillagképpé(az egymás mellett látszódók rohadtul külön vannak néha...)és ezek befolyásolnak minket ?!
2012. júl. 6. 16:25
 17/17 Spangli19 válasza:
Üdv. szubjektív véleményem szerint a felemelkedést nem fizikai értelemben kell érteni, hanem mentálisan a tudatszinted emelkedik, ha készen állsz rá.. ez nincs konkrét dátumhoz kötve, és mint azt előttem is mondták, ez egy folyamat, nagyon hosszú folyamat, mint egy iskola.. itt is tanulni vagyunk ezen a bolygón.. tapasztalni, és fejleszteni a tudatunkat. fizikailag KB mindenkinek ugyan olyan az agya, tehát nem több és nem is kevesebb senkié a többinél, a kérdés, hogy az EGYÉN mennyit képes kihasználni a rendelkezésére álló VÉGTELEN lehetőségek közül, és mivel mindenkinek a "valósága" egyedi, így a felemelkedés is egyedi módon fog megnyilvánulni, vagy észreveszed magadon, és hagyod hogy vigyen, vagy küzdesz ellene, és maradsz ezen a szinten... ami ha belegondolunk elég korlátozott, és zárkózott.. sajnos ez a népbutítás eredménye, és majd meglátjuk ki hogyan éli tovább az életét. Lehet nyugodtan hülyének nézni, meg oltogatni, de ez az én "valóságom" nem kell hogy egyezzen senkiével, és elhinni sem kötelező semmit.. a kék az kék, és nem zöld vagy piros, bárki bbármit is mond...
2012. nov. 13. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!