Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól? Mi történik...

Féltek a haláltól? Mi történik utána? Miben hisztek?

Figyelt kérdés
Én személy szerint semmiben. Mármint néha meginog az elképzelésem, de én úgy vélem, hogy a halál utáni hitek az emberi gyávaság szülöttei. Mivel félünk a haláltól kreálunk magunknak elképzeléseket, hogy könnyebbé tegyük magát a gondolatot. De mi van akkor, ha igazam van, és a halál után nincs semmi? Megszűnünk létezni. Ti féltek ettől a gondolattól? (én igen)

2012. júl. 1. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kiszabadul a lélek a test fogságából, de csapdák várják

az okkult háttérhatalom által felállított csapdák

2012. okt. 26. 13:47
 12/13 Zsizsik666 ***** válasza:

Nincs választásom, miben higyjek. Amit láttunk, tapasztaltuunk, egyszerrre többen is, nekem az az igaz. Hiszem amit látok alapon. Szellemekről van szó. Többen láttuk egyszerre, ugyanazt, többször. Részem volt asztrálutazásban is.

Tehát. Tapasztalatom van, hittel nem szolgálhatok a kérdésnél.

Szellemek leszünk, és túlvilág van, ahol, különböző "szintek" vannak. Ezt nemtudom másképp írni..

Kérdésedre válaszolva, elsősorban a halál hogyanjától félnék, pl. a tűzhaláltól. Egyébként mindegyiktől, ami kínnal jár. Aztán a mikor se mindegy, pl. félek nem jutok valamilyen célomban előre. Az se mindegy, ha túl későn, nem akarok 120 éves banya lenni, ha már most is elviselhetetlen boszorka vagyok:D

Nyugalmas halál, mikor már nincs sok trollkodnivalóm, akkor jöhet:D

2012. okt. 27. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
azt mondják a halál álomtalan alvás. nehéz elhinni, hogy egyszer nem leszel. hogy ez a kis látószög ami vagy nem észlel többet. és azt sem tudja, hogy nem észlel és, hogy valaha észlelt.
2012. okt. 28. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!