Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg szellemet láttam?

Tényleg szellemet láttam?

Figyelt kérdés
ne tudom hogy is volt de abban a házban ahol mi lakunk (tatabányán) a teraszunkon halt meg 1 ember egyszer szilveszterkor ki mentem a teraszra tűzi játékot nézni nagyon féltem de ekor a falon valami árnyék ládtcot ara gondol tam az én árnyékom denem az volt mert felemeltem a kezemet de az árnyíék ugyan úgy maradet meg amikor a szobámban aludtam mindig rémálmom volt ezért anyumnál alszom de pénteken mindig nagyon félek mer amikor a szobámban aludtam péntek volt és nagyon féltem át mentem anyum szobájába de nem mertem felketlteni és kinésztem az ablakon látam 1 fekete alakot asztán oda áltam és akor az ablak fénye valami relytélyes alakot hozot be nem mertem megmozdulni már enyhén sírtam amikor anya megengete hogy ott aludjak és késöb ugy negyed ével késöb gépesztem a szobámban és akor mert a hátam mögöt tükör van a gép kikapcsolódot magátol és 1 olyan alakotlaátam bene mint samara morgan és régemben anyu szobájában este élfélkor meg szólalt a rádió és imátság ment rajta és most párhete hogy anyum kikésért a wc re és akor bementünk a szobámba és bekapcsolt a gép amit már 1 éve nem kapcsoltam be ezen kívül anya ment 2 éve vécéni és egymés után három kopogás kinyitota az ajtot mindenki aludt és 2 ével késöb anya elrejtete előlem a régi ruháimat az ágyalá elment a spárba nem volt ithon senki de amikor visza jöt a ruha a szenyes kosáron volt és pár hete megint amikor aludtam a falbol három kopogás MEG ŐRÜLÖK !!!!!!!!!!!!!!!!

#ezotéria #szellem #KÜLÖNÖSLÉNYEK
2012. jún. 29. 11:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
"minket" ?XD Itt nagyobb baj van mint gondoltam.
2012. júl. 2. 11:03
 22/37 A kérdező kommentje:
igen "minket" mert a világ több mint felét ezzel zaklatjátok beleértve azokat is akik azért tették fel ezeket a kérdéseket hogy normális választ adjatok rájuk !!!!!!!!!!!
2012. júl. 2. 11:08
 23/37 anonim ***** válasza:
Szegénykém, pár év múlva már szégyellni fogod ezt, főleg, hogy a neved is meg van jelenítve :)
2012. júl. 2. 11:10
 24/37 A kérdező kommentje:
inkáb te fogod szégyelni mert nem tudod hogy ki vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 2. 11:16
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjunk békén? Mit vártál, hogy fogunk reagálni a kérdésedre, amit TE tettél fel?
2012. júl. 2. 11:40
 26/37 A kérdező kommentje:
én szó szerint értetem hogy nem tudod ki vagyok
2012. júl. 2. 11:43
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
De te sem ismersz minket, nem tudod hol lakunk. Hacsak nem te vagy Samara Morgan.
2012. júl. 2. 11:49
 28/37 A kérdező kommentje:
LÁTOD ? ÉPPEN EZÉRT NE ITÉLJ ENGEMET ANÉLKÜL HOGY TUDNÁD KI VAGYOK
2012. júl. 2. 11:51
 29/37 anonim ***** válasza:
84%
Jó én feladom, te nyertél xD Biztos annak az embernek a szelleme van ott aki meghalt a teraszon és ő kopogtat a wcn, samara morgan kapcsolta ki a géped és ő kapcsolta be az "imátságot"(imádság) a rádióban éjfélkor és biztos ő rakta át a ruháidat az ágy alól (?) a szennyes kosárba.
2012. júl. 2. 11:54
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt be kell vallanunk, hogy egy durván hard core szellemmel van dolga! Basszus, bekopog a WC ajtón és még a szennyest is átpakolja, WTF!? Szerintem meneküljetek!
2012. júl. 2. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!