ne tudom hogy is volt de abban a házban ahol mi lakunk (tatabányán) a teraszunkon halt meg 1 ember egyszer szilveszterkor ki mentem a teraszra tűzi játékot nézni nagyon féltem de ekor a falon valami árnyék ládtcot ara gondol tam az én árnyékom denem az volt mert felemeltem a kezemet de az árnyíék ugyan úgy maradet meg amikor a szobámban aludtam mindig rémálmom volt ezért anyumnál alszom de pénteken mindig nagyon félek mer amikor a szobámban aludtam péntek volt és nagyon féltem át mentem anyum szobájába de nem mertem felketlteni és kinésztem az ablakon látam 1 fekete alakot asztán oda áltam és akor az ablak fénye valami relytélyes alakot hozot be nem mertem megmozdulni már enyhén sírtam amikor anya megengete hogy ott aludjak és késöb ugy negyed ével késöb gépesztem a szobámban és akor mert a hátam mögöt tükör van a gép kikapcsolódot magátol és 1 olyan alakotlaátam bene mint samara morgan és régemben anyu szobájában este élfélkor meg szólalt a rádió és imátság ment rajta és most párhete hogy anyum kikésért a wc re és akor bementünk a szobámba és bekapcsolt a gép amit már 1 éve nem kapcsoltam be ezen kívül anya ment 2 éve vécéni és egymés után három kopogás kinyitota az ajtot mindenki aludt és 2 ével késöb anya elrejtete előlem a régi ruháimat az ágyalá elment a spárba nem volt ithon senki de amikor visza jöt a ruha a szenyes kosáron volt és pár hete megint amikor aludtam a falbol három kopogás MEG ŐRÜLÖK !!!!!!!!!!!!!!!!
Elkell h keserítsem a népet mint szellemek,démonok léteznek.. tudom tapasztaltam velük nem érdemes patkázni.. Megértem félelmedet! Ismerek egy személyt aki tudna neked segiteni! Facebook-od van? Privátba küld el a nevedet és bejelölek vagy jelölj be engem szarvas zsolt a nevem szilvásváradról.. megprobáljuk megoldani a problémádat. Este meg takard le a tükört.. további részl fb-n
2012. júl. 1. 22:53
12/37 anonim válasza:
Nekem az a gyanúm, hogy túl sok mesét nézel és kevés időt fordítasz tanulásra.Az utóbbit nem részletezném, mások már megtették.
2012. júl. 1. 23:09
13/37 anonim válasza:
A 22:53massal meg vigyázz mert pedo gyanús.
2012. júl. 1. 23:10
14/37 anonim válasza:
Egyébként ahogy elnézem ezt az ezotéria témakört a szellemek, démonok és egyéb természetfeletti lények valahogy az IQ nulla, analfabéta gyökerekre buknak. Erre tényleg az az egyetlen magyarázat, hogy a helyesírás szelleme próbál kicsit jobb útra téríteni benneteket...
2012. júl. 1. 23:41
15/37 A kérdező kommentje:
hahahaHahahahahahahahaha ez nem voolt vicces
2012. júl. 2. 08:13
16/37 anonim válasza:
Figyelj kislány, neked még játszanod ás tanulnod kéne, nem a gyakorin meséket kitalálnod.
2012. júl. 2. 09:09
17/37 A kérdező kommentje:
meséket blablabla és (JÁTS
ZANOM ) 11 ÉVESEN MÁR KINŐTEM A BARBIKAT NEKEM 2 JÁTÉKOM VAN A FOCI ÉS AZ SZ.D.S. ELEGEM VOLT MÁR BELŐLETEK ENEK AZ EGY NEGYEDE SEM HAZUGSÁG ÉS MÉG EGYSZER KÉEDEZEM HA NEM HISZTEK A TERMÉSZET FELETI DOLGOGBAN MIÉRT AZ EZOTÉRIÁT NÉZITEK???
HOGY BELE KÖSETEK AZ ILYENEKBE MINT ÉN ??? HADJÁTOK MEG MAGATOKNAK A HÜJE SÉGEDET HA ENYIRE OKOSAK VAGYTOK MEG MONDJÁTOK HOG
Y HOGYAN JÖTT LÉTRE AZ EMBER MEG A VILÁG ISTEN NÉLKÜL ???????????????????????? ÉS A BIBLIA A LÉLEK MIÉRT JÓ NEKTEK HA OLYAN OKAT CSÚFOLHATOK MINT ÉN? METR ÉN ENDES VÁLASZOKAT VÁRTAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 2. 09:51
18/37 anonim válasza:
Hogy miért nézzük az ezo rovatot? Szerintem erre mindenki másként válaszolna. Én azért, mert mindig feldobja a napom az ilyen sok hülye kérdés, de egyben láthatom is, mennyi ostoba van körülöttünk. Gondoljunk csak bele....lehet, hogy az utcán épp ilyeneket látunk. Kezdek félni mi lesz, ha összefognak..
Tóth Jakabnak meg üzenem, hogy ne hülyítse az embereket.
2012. júl. 2. 10:29
19/37 anonim válasza:
"HA NEM HISZTEK A TERMÉSZET FELETI DOLGOGBAN MIÉRT AZ EZOTÉRIÁT NÉZITEK???"
Azért, hogy jó útra tereljük az ilyen megtévesztett gyerekeket mint te :)
2012. júl. 2. 10:42
20/37 A kérdező kommentje:
hagyatok minket békén mert mi igen is hiszünk bennük és amúgy sem a ti dolgotok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!