Halott volt-szerelmemmel álmodtam. Jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
20 éve volt nagy szerelem a miénk,aztán elkerültünk egymás mellől.Kb 8 éve újra összefutottam vele itt-ott,akkor már súlyos alkohol-problémái voltak,balesete is volt,a munkáját is elveszítette.Tavaly januárban meghalt.Most napok óta vele álmodom.Áll velem szembe és csak mosolyog...és azzal a fiatal arccal,ahogyan 20 éve nézett ki.Szerintetek jelent ez valamit?2012. jún. 26. 13:13
1/5 anonim válasza:
Uhh... részvétem..
Amúgy gondolom hiányzik neked, ezért álmodsz vele mindössze.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy hiányzik,régen volt nagyon...meg nem is gondoltam rá,már nagyon régen.
Nem "mond" semmit...csak áll velem szemben és mosolyog...nem teljesen tiszta a kép...gondoltam arra,nem e mondani akar valamit,mert most egy elég zűrös kapcsolatban vagyok...
2012. jún. 26. 14:31
4/5 Tom Benko válasza:
De, azt jelenti,hogy róla álmodsz.
5/5 anonim válasza:
Eszedbe jutott vagy sem, álmodban olyan emberekkel találkozol, akivel egyszer a valóságban már igen. (Akár látásiból is ismert emberek megjelenhetnek.) Nem jelent semmit, nyugodj meg. Ezek csak álmok. Semmi misztikus nincs bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!