Volt szerelmemmel álmodtam, üzen ez valamit?
Figyelt kérdés
Már vagy 1,5 éve nem láttam, de 2 évig totál bele voltam esve. BÁr nem jött össz a kapcsolat, de úgy éreztem az érzés nem csak egyoldalú. Álmomban egy nagy teremben voltam barátaimmal és egyszer csak körbevett négy ismerős arc. Ő mellettem állt, így rögtön nem vettem észre ezért könyökével elkezdett bökdösni hogy nézzek rá. ÉN ránéztem és hát újra beleestem és már ő is akarta az egészet. Vajon mit jelenthet ez? Köszönöm a segítséget:D2011. júl. 2. 12:02
1/3 anonim válasza:
probáld vele felvenni a kapcsolatot.lehet összejön mos tvalami :D
2/3 anonim válasza:
Az álmokban vágyak, szorongások, emlékek jelennek meg. Az álmod nem jelent semmit azon kívül, hogy az ő emléke, a hozzá kapcsolatos érzelmek emléke megjelent az álmodban. Ez nem üzenet tőle, még talán magadnak is csak annyi, hogy volt ilyen is.
3/3 anonim válasza:
Álmokra ne alapozz, és ne is éld bele magad. :/ :) Miközben az ember álmodik, sokszor jönnek föl elfeledett emlékek, arcok, akik nap közben nem is hiányoznak, éjjel mégis eszedbe jutnak, én úgy tapasztaltam, hogy éjjel sokkal mélyebben gondolkodok, rengeteg minden forog a fejemben. Szerintem egyszerűen csak annyit üzen az álmod, hogy még mindig újra szerelembe tudnál esni ezzel a lánnyal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!