A világ "születése". Nagy Bumm vagy Isten keze?
Isten indította volna el a nagy bummot?
Látott már valaki olyan mestert, aki bomba robbantással házat épít?Ennyit a nagy bummról.
Minden, ami a földön elkészült, csak pontos tervezéssel, intelligens lény munkálkodása által jöhetett létre.Nem lehet ez másképp a galaxisokkal, meg a föld élőlényeivel sem.Káoszból, robbanásból nem terem elő precízen működő élővilág és más értelmes dolog sem.
Az a baj, hogy egyes emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak tudósoknak, akiknek ugyan diplomájuk van, de attól még ők sem minden tudók és nem is tévedhetetlenek.
Ellentmondanak még a józan parasztésznek is.Azt állítják, holmi nagy bummokról, hogy abból értelmes élet keletkezhet.A majomból meg civilizált ember.Ezek után már inkább választom a Bibliát.Abban is van néhol ellentmondás, de őszintén szólva százszor hitelesebbnek és ésszerűbbnek tűnik, mint amit a tudósok összehordanak.
Utolsó
Ha te tényleg olyan hülye vagy hogy a Nagy Bumm-ot szó szerint robbanásnak veszed,akkor hátralévő életedet nyugodtan töltheted szobanövényként is,mert nem tűnnél ki közülük az agyad alapján.Max hangosabb lennél,és nem kéne tápoldatozni...
1.)Olvasd el minimum a Wikipédiát,ha már lehurrogod
2.)Ha már a Wikinél vagy akkor olvasd el a csillagászat, kozmokémia, geokémia, asztrobiológia, planetológia, abiogenézis, atomfizika és evolúció cikkejt is.
3.)Gondold is át.
Ha mindent szó szerint veszel akkor a magfizikában a kvarkok "szín" és "íz" tulajdonságát is szó szerint veszed?
"1) Primordiális nukleoszintézis
2) Kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás
3) Hubble-törvény
Ezek mik? Számszerűen meg vannak mérve."
Nagyszerű!A tudósok megmérik az univerzumot és a világ keletkezését is ki tudják számítani.Még a végén kiderül, hogy ők az istenek.
34#
Furcsa, mi, hogy nem csak hisznek benne, hanem mérnek?
Tudod, azok a misztikus dolgok...számok, meg ilyesmi.
Te nagyon hülye vagy.Az hogy képesek felfogni,és tisztán matematikailag leírni a világegyetemet és annak születését,attól még senki nem lesz isten.
Mintha én meg Zeusz lennék attól hogy le tudom vezetni a villámok keletkezését.Nem.Csupán rájöttem hogy hogyan keletkezik egy esemény.Ettől még nem leszek isten,se Zeusz.
De te majd a paraszti 8 elemidel biztos hazavágod a PhD-s tudósokat!Végül is van esélye ennek is...Sőt!Miért is ne nézzük meg!Lehet hogy tényleg minden tudós téved,és te leszel egy új korszak elhozója!El tudnád mondani hogy ez a jegyzet hol hibádzik?És hogy mik a hibák?Vagy hogy miért hibák azok a hibák,és hogy mik is azok?
Ha nem lenne hozzá elég időd,akkor tessék videó formában megnézni és megmondani a hibákat:
"Az a baj, hogy egyes emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak tudósoknak, akiknek ugyan diplomájuk van, de attól még ők sem minden tudók és nem is tévedhetetlenek.
Ellentmondanak még a józan parasztésznek is.Azt állítják, holmi nagy bummokról, hogy abból értelmes élet keletkezhet.A majomból meg civilizált ember.Ezek után már inkább választom a Bibliát.Abban is van néhol ellentmondás, de őszintén szólva százszor hitelesebbnek és ésszerűbbnek tűnik, mint amit a tudósok összehordanak."
Javaslom, hogy állj ki egy felhőkarcoló ablakába és ugorj le! Newton is csak egy tudós volt...
Van egy olyan sanda-gyanúm, hogy a párkány szélén már gravitáció-hívő leszel ;-)
G=m*g
E=m*g*h
Ezek is csak számok, meg mérések végülis
Wash! tévedésben vagy... Isten maga a törvényalkotó...a Teremtő! Nem volt szüksége segédmunkásra. Megteremtette az ÚR - amit éppen,és megnézte - és látta az ÚR,hogy jó.
Ma 16.07! Írod."Én a Nagy Bumm-ban hiszek"
Tehát te is hiszel.
Jó lenne ha valaki leírná,hogy mi is az a nagy bumm,mert már hallottam róla ezt is azt is.
1. Felrobbant a semi
2.Felrobbant az ősanyag.
A hívőknek nem válaszolok. Legföljebb csak annyit,hogy jól teszik. Én is jól teszem.
A "tudomány" embereinek: Ugye szeretnétek,ha nagyon bölcsnek tartanának benneteket. Ha mindenki felnézne rátok,mint malacka a toronyórára.- - - Hiábavaló fáradozás (ime írásban adtam) Soha el nem éritek.Legalább is ezen az úton nem. Ugye azért boncoljátok ezt a kérdést,mert ti is tudjátok: ez megoldhatatlan,de legalább rövid időre okosnak tartanak néhányan.. "Megbámulnak. micsoda ész!"
Figyeljetek ide Bácsik,nénik: Ezen nagybecsű írásom dátuma. 2013 06 06 Tehát a nagy árvít ideje. Figyeljetek ide nevezettek! Ha akarjátok ,hogy én is - Még én is! - csodáljalak benneteket akkor ne ezen tőtrjétek a fejeteket - ami haszontalan - Tegyetek jót az emberekkel,az emberiséggel: Szüntessétek meg a tájfunt, a tornádót,az árvizeket,s amikor ezt megtettétek én is megemelem - majd ha lesz - a kalapom előttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!