Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A világ "születése". Nagy...

A világ "születése". Nagy Bumm vagy Isten keze?

Figyelt kérdés
A vallásban azt mondják, hogy Isten teremtett mindent ami körülöttünk van. A tudomány szerint pedig a Nagy Bumm következtében jött létre az összes galaxis. Szerintetek melyik? Nekem az is megfordult a fejemben, hogy mind a kettő igaz, tehát a Nagy Bummot is el kellett valami indítsa, nem? Ez pedig nem más mint Isten.

2012. jún. 17. 21:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Isten indította volna el a nagy bummot?

Látott már valaki olyan mestert, aki bomba robbantással házat épít?Ennyit a nagy bummról.

Minden, ami a földön elkészült, csak pontos tervezéssel, intelligens lény munkálkodása által jöhetett létre.Nem lehet ez másképp a galaxisokkal, meg a föld élőlényeivel sem.Káoszból, robbanásból nem terem elő precízen működő élővilág és más értelmes dolog sem.

2013. jún. 6. 14:45
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy egyes emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak tudósoknak, akiknek ugyan diplomájuk van, de attól még ők sem minden tudók és nem is tévedhetetlenek.

Ellentmondanak még a józan parasztésznek is.Azt állítják, holmi nagy bummokról, hogy abból értelmes élet keletkezhet.A majomból meg civilizált ember.Ezek után már inkább választom a Bibliát.Abban is van néhol ellentmondás, de őszintén szólva százszor hitelesebbnek és ésszerűbbnek tűnik, mint amit a tudósok összehordanak.

2013. jún. 6. 14:49
 33/44 anonim ***** válasza:

Utolsó

Ha te tényleg olyan hülye vagy hogy a Nagy Bumm-ot szó szerint robbanásnak veszed,akkor hátralévő életedet nyugodtan töltheted szobanövényként is,mert nem tűnnél ki közülük az agyad alapján.Max hangosabb lennél,és nem kéne tápoldatozni...

1.)Olvasd el minimum a Wikipédiát,ha már lehurrogod

2.)Ha már a Wikinél vagy akkor olvasd el a csillagászat, kozmokémia, geokémia, asztrobiológia, planetológia, abiogenézis, atomfizika és evolúció cikkejt is.

3.)Gondold is át.

Ha mindent szó szerint veszel akkor a magfizikában a kvarkok "szín" és "íz" tulajdonságát is szó szerint veszed?

2013. jún. 6. 14:52
 34/44 anonim ***** válasza:

"1) Primordiális nukleoszintézis

2) Kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás

3) Hubble-törvény

Ezek mik? Számszerűen meg vannak mérve."

Nagyszerű!A tudósok megmérik az univerzumot és a világ keletkezését is ki tudják számítani.Még a végén kiderül, hogy ők az istenek.

2013. jún. 6. 14:56
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

34#

Furcsa, mi, hogy nem csak hisznek benne, hanem mérnek?

Tudod, azok a misztikus dolgok...számok, meg ilyesmi.

2013. jún. 6. 15:58
 36/44 anonim ***** válasza:
59%

Te nagyon hülye vagy.Az hogy képesek felfogni,és tisztán matematikailag leírni a világegyetemet és annak születését,attól még senki nem lesz isten.

Mintha én meg Zeusz lennék attól hogy le tudom vezetni a villámok keletkezését.Nem.Csupán rájöttem hogy hogyan keletkezik egy esemény.Ettől még nem leszek isten,se Zeusz.

De te majd a paraszti 8 elemidel biztos hazavágod a PhD-s tudósokat!Végül is van esélye ennek is...Sőt!Miért is ne nézzük meg!Lehet hogy tényleg minden tudós téved,és te leszel egy új korszak elhozója!El tudnád mondani hogy ez a jegyzet hol hibádzik?És hogy mik a hibák?Vagy hogy miért hibák azok a hibák,és hogy mik is azok?

[link]

Ha nem lenne hozzá elég időd,akkor tessék videó formában megnézni és megmondani a hibákat:

http://www.youtube.com/watch?v=thCAPo2uPpg

2013. jún. 6. 16:01
 37/44 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek üzentem.
2013. jún. 6. 16:02
 38/44 anonim ***** válasza:
Én a nagy Bumm-ban hiszek.
2013. jún. 6. 16:07
 39/44 anonim ***** válasza:
75%

"Az a baj, hogy egyes emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak tudósoknak, akiknek ugyan diplomájuk van, de attól még ők sem minden tudók és nem is tévedhetetlenek.

Ellentmondanak még a józan parasztésznek is.Azt állítják, holmi nagy bummokról, hogy abból értelmes élet keletkezhet.A majomból meg civilizált ember.Ezek után már inkább választom a Bibliát.Abban is van néhol ellentmondás, de őszintén szólva százszor hitelesebbnek és ésszerűbbnek tűnik, mint amit a tudósok összehordanak."

Javaslom, hogy állj ki egy felhőkarcoló ablakába és ugorj le! Newton is csak egy tudós volt...

Van egy olyan sanda-gyanúm, hogy a párkány szélén már gravitáció-hívő leszel ;-)

G=m*g

E=m*g*h

Ezek is csak számok, meg mérések végülis

2013. jún. 6. 17:37
 40/44 anonim ***** válasza:
23%

Wash! tévedésben vagy... Isten maga a törvényalkotó...a Teremtő! Nem volt szüksége segédmunkásra. Megteremtette az ÚR - amit éppen,és megnézte - és látta az ÚR,hogy jó.

Ma 16.07! Írod."Én a Nagy Bumm-ban hiszek"

Tehát te is hiszel.

Jó lenne ha valaki leírná,hogy mi is az a nagy bumm,mert már hallottam róla ezt is azt is.

1. Felrobbant a semi

2.Felrobbant az ősanyag.

A hívőknek nem válaszolok. Legföljebb csak annyit,hogy jól teszik. Én is jól teszem.

A "tudomány" embereinek: Ugye szeretnétek,ha nagyon bölcsnek tartanának benneteket. Ha mindenki felnézne rátok,mint malacka a toronyórára.- - - Hiábavaló fáradozás (ime írásban adtam) Soha el nem éritek.Legalább is ezen az úton nem. Ugye azért boncoljátok ezt a kérdést,mert ti is tudjátok: ez megoldhatatlan,de legalább rövid időre okosnak tartanak néhányan.. "Megbámulnak. micsoda ész!"

Figyeljetek ide Bácsik,nénik: Ezen nagybecsű írásom dátuma. 2013 06 06 Tehát a nagy árvít ideje. Figyeljetek ide nevezettek! Ha akarjátok ,hogy én is - Még én is! - csodáljalak benneteket akkor ne ezen tőtrjétek a fejeteket - ami haszontalan - Tegyetek jót az emberekkel,az emberiséggel: Szüntessétek meg a tájfunt, a tornádót,az árvizeket,s amikor ezt megtettétek én is megemelem - majd ha lesz - a kalapom előttetek.

2013. jún. 6. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!