Mi az, és mikor lesz a reptoid invázió?
Figyelt kérdés
annyit emlegetitek itt, de még mindig nem tudom erre a két kérdésre a választ..2012. jún. 17. 14:13
1/9 anonim válasza:
Súlyosan degenerált emberek terjesztik. Nyugi. OPNI-t kellene újra megnyitni. Bár akkor az ezo kategória kiürülne.
2/9 anonim válasza:
Ez lesz világvége helyett, de már nem tehetsz semmit jövünk!!!!
3/9 anonim válasza:
Bananfeju hosszufarku 3 labu lenyek fognak a fiatal csajok utan szaladgalni, es egy masik dimezioba teleportaljak oket ahol aszteroidabanyakba kerulnek...
de ha megmutteted a 3. szemed, eselyet kapsz meg ra hogy megmenekulj...
4/9 anonim válasza:
Egy kitalált baromság, ami sose lesz. Röviden ennyi.
5/9 Ulster válasza:
Ahogyan már előttem is mondták, ez nem más, mint idióta kisgyerekek degenerált agyszüleménye.
6/9 anonim válasza:
Elozoeket ne vedd figyelembe!
Ok az elterelo hadmuvelet reszei, probaljak elaltatni a figyelmet, de mi jobbak vagyunk!
7/9 anonim válasza:
6-os álmodozz csak humán de már nem tehetsz/tehetek semmit
8/9 anonim válasza:
Ha nagyon tudni akarod, december 21-én lesz. Magyarország fölé este 7 körül érkezünk, fölszippantjuk a Balatont a szippantóshajóval, utána pedig mi, reptiliánok, leigázunk titeket.
Mandula ezredes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!