Hogy haladtok a felkészüléssel?
Figyelt kérdés
természetesen a közelgő reptoid invázióról van szó, itt megoszthatjátok egymással a túlélési ötleteket,terveket.2011. nov. 13. 18:37
1/10 zöldségnyúllal válasza:
Kész a bunker, a kis személyes hadsereg kicsi, ámde elszánt és szívós zöldségnyulakból, most a táplálékot raktározom folyamatosan és szövetkezek, akivel csak lehet.
2/10 anonim válasza:
egész jól haladok. a tíz kilamoéterrel alattunk lévő apró, 40 négyzetméteres lyuk megvan, beszereltem légkondival, hűtővel, sőt már van benne jakuzzi is.:D én is szövetkezek már mindennel, amivel lehet, még egy hangyával is. seregem van, nem is kicsi.:D én tipikus Oszd meg és uralkodj vagyok!
3/10 anonim válasza:
Minden megvan hozzá, popcorn, kóla, 3d szemüveg. Jöhetnek.
4/10 A kérdező kommentje:
így nem lesz sok esélyetek:_(
2011. nov. 13. 19:36
5/10 zöldségnyúllal válasza:
Te hogy haladsz, kedves kérdező?
6/10 A kérdező kommentje:
jól haladok, bár elszomorító a reptoidok technikai fölénye :S
2011. nov. 14. 21:14
7/10 anonim válasza:
már körberaktam a házat kutyaxarral:)
8/10 anonim válasza:
Már megvan az újonnan kifejlesztett atombombám, bizonyítottan kiüti őket, ugyanis fogságban tartok egy reptoid lényt, és sikerült megölnöm vele.
Ha mégis jönnének, és erősebbek, akkor megdobálom az űrhajóikat wc-papírral.
9/10 anonim válasza:
egész jól gyarapodik a vámpír seregem
10/10 Földetért Reptoid válasza:
Semmi esélyetek ellenünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!