Milyen szavak léteznek, amivel be tudok folyásolni valakit?
Figyelt kérdés
Vissza szeretném kapni az illetőt,aki elhagyott.Biztos vannak olyan kifejezések,mondatok,amik hatással vannak az emberre,és manipulálni lehet.Most nem hazugságokra gondolok.Mint amikor az emberek szavakkal belemásznak a másik lelkivilágába,de ebben az esetben ugye pont az ellenkezőjét szeretném elérni.A szavak nagyon meg tudnak maradni az ember agyában,ezt magamról tudom.Szóval egy olyan üzenetet kellene írnom,ami hatásos lenne,de nem könyörgés,megalázkodás a másik előtt. Tud segíteni valaki ebben? 27/N2012. jún. 12. 23:55
11/17 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal,hogy hogyan működnek a férfiak.De ez egyedi eset,mert ilyen emberrel még nem volt dolgom,ő nem az a tipikus férfias egyed,meg az agytekervényei is másképp működnek.Tartásom meg eddig is volt,nem futottam utána, nem kerestem,nem könyörögtem.
2012. jún. 13. 03:22
13/17 anonim válasza:
Csináld!-erős felszólítás, nem mindig hatásos.
K*rva anyád!-ezzel arra befolyásolod az utcán lévő cigányokat és a Counter Strike playereket hogy egy kést adjanak neked a hátadba.
14/17 anonim válasza:
"be tudok folyásolni"....hát először jól, de legalább kielégítően kell ismerned a nyelvet amin befolyásolni próbálod....
15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell a szavakon lovagolni,írtam hogy eltévesztettem.Nem ez volt a kérdés,de úgy látom nem volt érthető.
2012. jún. 13. 10:24
16/17 anonim válasza:
Mások befolyásolása, akaratának eluralása fekete mágia, ne várj segítséget benne.
17/17 anonim válasza:
Mond neki azt,hogy: Terhes vagyok !
Hidd el ezzel elégé befolyásolni tudnád ! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!