Léteznek?
Figyelt kérdés
léteznek szellemek ?
ti hisztek benne ?
ufok vannak -e?
2012. márc. 15. 19:14
1/7 anonim válasza:
szerintem van élet a földön kívül...
szellemek? azt mondják, hogy vannak, de én nem hiszem...
és szerinted??
2/7 cathilina válasza:
Hát ha azt vesszük, hogy az univerzum végtelen nagy, annak az esélye, hogy sehol máshol ne legyen értelmes élet elenyészően kicsi. Az persze más kérdés, hogy a távolságok miatt gyakorlatilag esélytelen, hogy kapcsolatot létesítsünk velük.
3/7 anonim válasza:
biztos van élet a földön kívül nem csak MI vagyunk....hiszem h. léteznek szellemek többször is éreztem tapasztaltam furcsa dolgokat... régen még mikor kicsik voltunk felvetettük hogy szellemet idézünk, aztán amikor befejeztük mintha mások is lettek volna a szobában , konkrétan nem mertem ott aludni.... ez tartott olyan 3 napig... nagyon rég...
4/7 A kérdező kommentje:
szerintem is léteznek és szellemek meg persze hogy léteznek SZERINTEM de nem tudom én is tapasztaltam már furcsa helyzeteket és nagyon meg ijedtem :(
esténként szoktam félni vannak ezek a szellem idézések vagy mi ti csináltatok már olyant ? bevállt?
2012. márc. 15. 19:29
5/7 anonim válasza:
Hiszek mindebben. Szűklátókörűnek nevezem,azt, aki csak annyit hisz el amennyit lát. Az érzékszerveink korlátozottak. Lebutított műszerek gyanánt érzékelünk.
7/7 anonim válasza:
Szellemek léteznek. De nem amit a youtube-on látsz, meg ilyen paranormális dokumentumsorozatokban (szellem vadászok). Mert az mind átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!