Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek ufo-k?

Szerintetek léteznek ufo-k?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Azonosítatlan Repülő Tárgyak mindig is voltak, vannak, lesznek.
2012. márc. 5. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én személyes véleményem szerint, NEM.
2012. márc. 5. 00:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
2012. márc. 5. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Az UFO az angol Unidentified Flying Objec- rövidítése. Jelentése:azonosítatlan repülő tárgy/objektum. De te gondolom az űrlényekre gondoltál. És szerintem igen léteznek. Biztos vagyok benne, butaság azt állítani,hogy mi vagyunk az egyetlenek. Persze arra,hogy találkozzunk az űrlényekkel igen kicsi az esély.

15/L

2012. okt. 22. 21:44
 5/6 anonim válasza:

Én pont most írtam erről házi dolgozatot. :) Kiollózok belőle pár dolgot neked.:)

A tudósok vitatják, hogy van-e élet a Földön kívül. Valószínűleg nem csak a Földön alakult ki az élet, de még bizonyítékot nem találtak rá. A kérdés az, hogy az élet megjelenése milyen gyakori az univerzumban. Bizonyítékok hiányában is kutatnak, hiszen a környezeti és az élethez szükséges feltételek ugyanazok, csak szélsőséges helyeken kell kutatni utánuk, és talán akkor új életet is találhatnak. Ezzel az asztrobiológia foglalkozik.

Sok tudós hisz bennük. Egyesek egészen emberinek, mások baktériumoknak és vírusoknak ábrázolják őket. A földönkívüli lények leírásával foglalkozó tudomány az exobiológia.

Földön kívüli életet főleg a Marson, az Európén, a Titánon, az Enceladuson, a Vénuszon és a Ceresen keresnek.

A csillagászok kutatnak olyan Naprendszeren kívüli bolygók (exobolygók) után is, amelyeken lehetséges az élet.

Egyébként szerintem olyan földön kívüliek, mint amilyen Paul a Paul című filmben van, nincsenek.:D Szerintem nem lenne jó, ha a Földre eljutna földön kívüli baktérium vagy vírus, sőt, határozottam pusztító lenne, hiszen ha az űr mostoha körülményei, és a földi légkör nem pusztította el, akkor az emberek tuti nem tudják majd kordában tartani és elpusztítani. :) Ha pedig véletlenül léteznének olyan Paulos űrlények és eljönnének ide, akkor vagy fejlettebbek és leigáznak minket, vagy mi leszünk a fejlettebbek és leigázzuk őket ( szerintem ha eljutnak ide, akkor inkább ők minket ).

Bocsi a hosszú szövegért, de remélem hasznos. :) Ha jobban érdekel nézz utána ezeknek a dolgoknak, elég érdekes ez a témakör, engem csak ez érdekel. :D (14/L)

2012. okt. 22. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azt tudom,hogy nagy valószínűséggel a Földi élet a Marsról származik. Ha az univerzum korát nézzük nem is olyan régen egy meteorit csapódott a Marsba. Az ütközéstől a másik oldaláról (ez az oldal nézz felénk) darabok estek le. Ebben a darabokban baktériumok tanyáztak és így kezdődött a földi élet. Ezt onnan is veszik,hogy az emberek és az állatok biológiai órája nem a földi 24 hanem a marsi 25 órás napokhoz van "beállítva" meg persze vannak még más tényezők is amelyek alá támasszák ezt de azokat nem tudom fejből. Ráadásul a Marson találtak olyan vályatokat amelyet csak folyadék tud okozni. Szóval a Marson szinte biztos,hogy volt élet.

15/L

2012. okt. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!