Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért változik mindig minden?...

Miért változik mindig minden? Többi lent!

Figyelt kérdés

Bármit eltervezünk sose úgy jön össze!Újabb és újabb tervek,célok,de folyton csalódás!

A lényeg hogy nagyon régóta akarunk kijutni külföldre!De egyszerűen nem sikerül!Mindenki kijut aki nem akar,de mi nem!

Kisbabát terveztünk,de abba maradt a projekt mert minden rossz összejött körülöttünk!Erre most úgy néz ki hogy az évek óta várt külföldi munka megérkezett!Sőt,egy másik cél(munka) is beteljesedni látszik!

Miért pont most?Mikor leállunk a babával,meg feladjuk a küzdelmet és mintha egy pillanat alatt megváltozna minden!

Csak az a baj hogy ez megy 2 éve!Kitűzünk egy célt de nem tudjuk megvalósítani bármit is csinálunk,de mire feladjuk addigra jön helyette egy újabb,egy jobb cél ami talán sikerülhet!Miért?

Egyszerűen már semminek se tudok hinni,már egy állásajánlatnak sem örülünk mert már tudom hogy úgy sem jön össze!Persze titkon nem ezt várom,és folyton reménykedem hogy hátha,de...

Amúgy nagyon boldogok vagyunk,már-már tökéletes a kapcsolatunk....ezért is írtam ebbe a kategóriába!Lehet a kettő közt összefüggés?Mint a mondás:aki szerencsés a szerelemben...

Nem tudom így leírni,de remélem értitek hogy mire gondolok...

Miért kapunk újabb és újabb reményeket?Miért nem sikerül előrébb haladni?Miért kell mélypont a jó hír előtt?

2012. jún. 12. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Az életem részére a "változatlanság hullámhossza" jellemző.Ez volt a régmúltban és a jelenben is ez van.Az életemben mindig van olyan pont amikor döntenem kell a között,hogy megtegyem e azt amit már régen megkellet,hogy tegyek,vagy csak bízzak és várjak továbbra is a csodákra.Aztán egy szép nap minden úgy alakult,ahogy legmerészebb álmaimban sem mertem volna gondolni,de amit annyira vártam,az álmom,beteljesedett.Hogy mért?az a jelen titka.
2012. jún. 12. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!