Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki elátkozott? Miért...

Valaki elátkozott? Miért vonzom a bajt? Segítene valaki, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Átlagos ember vagyok, érnek jó és rossz dolgok, de az utóbbi időben egyre több rossz dolog történik velem. Szinte naponta becsapnak és meglopnak. Pimasz gyerekek szórakoznak velem. Már aludni sem bírok, ártatlan vagyok, mégis Én őrlödöm.
2012. jún. 1. 09:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerencse köveid:

Rózsakvarc: A rózsakvarc abban segít a Mérlegnek, hogy felfedezze saját belső harmóniáját és képes legyen ezt másokkal is megosztani.

Szeretetteljes sugárzásával begyógyítja a Mérlegek lelki sebeit, gyengéd szeretetet és életörömöt ébreszt. Mélyíti a harmonikus formák, színek és hangok felett érzett különleges örömét és Őt magát is a művészetek irányába tereli.

Hegyikristály:

A hegyikristály elősegíti a teljesség és a belső szilárdság kifejeződését, szellemi és lelki világosságot és tisztaságot nyújt.

Akvamarin:

A Mérleg csillagjegy szülötte a tökéletességre való törekvése miatt hajlamos arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen.

Az akvamarin kő erősíti bennük a mások iránti toleranciát és segít felszínre hozni a szeretet energiáit.

Aventurin:

Az aventurin összeköti a Mérlegeket a természet gyógyító erejével. Segít, hogy felvegye belső harmóniáját és megnyitja lelkét a látható jelenségek mögött működő finom energiák számára.

Jade:

A jade segíti a Mérleget, hogy céljait finoman, nagy beleérző képességgel érje el, s közben ne veszítse el békéjét, összhangját. Segíti a Mérleg csillagjegy szülöttét, hogy megőrizze a nehéz élethelyzetekben is a belső egyensúlyát.

Legyen szép napod!

2012. jún. 3. 07:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. jún. 3. 08:14
 13/15 Tom Benko ***** válasza:
@11: Bizonyítsd be!
2012. jún. 3. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Tom Benko, nem fogom és nem is tudom.

Nekem van kövem és nem tudom a kő miatt vagy sem még az is lehet hogy csak a placebo hatás miatt de jó dolgok történnek velem.

De azért baja nem lesz abból ha kipróbálja nem? Hátha jobban érzi magát tőle.

Bocsánat hogy leírtam!!!!

2012. jún. 5. 09:46
 15/15 Tom Benko ***** válasza:
Nem placebó, csak az agy csaló működése. Mellékesen pedig baja lehet tőle, ne próbálja ki.
2012. jún. 6. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!