Valaki elátkozott? Miért vonzom a bajt? Segítene valaki, hogy mit tegyek?
Szerencse köveid:
Rózsakvarc: A rózsakvarc abban segít a Mérlegnek, hogy felfedezze saját belső harmóniáját és képes legyen ezt másokkal is megosztani.
Szeretetteljes sugárzásával begyógyítja a Mérlegek lelki sebeit, gyengéd szeretetet és életörömöt ébreszt. Mélyíti a harmonikus formák, színek és hangok felett érzett különleges örömét és Őt magát is a művészetek irányába tereli.
Hegyikristály:
A hegyikristály elősegíti a teljesség és a belső szilárdság kifejeződését, szellemi és lelki világosságot és tisztaságot nyújt.
Akvamarin:
A Mérleg csillagjegy szülötte a tökéletességre való törekvése miatt hajlamos arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen.
Az akvamarin kő erősíti bennük a mások iránti toleranciát és segít felszínre hozni a szeretet energiáit.
Aventurin:
Az aventurin összeköti a Mérlegeket a természet gyógyító erejével. Segít, hogy felvegye belső harmóniáját és megnyitja lelkét a látható jelenségek mögött működő finom energiák számára.
Jade:
A jade segíti a Mérleget, hogy céljait finoman, nagy beleérző képességgel érje el, s közben ne veszítse el békéjét, összhangját. Segíti a Mérleg csillagjegy szülöttét, hogy megőrizze a nehéz élethelyzetekben is a belső egyensúlyát.
Legyen szép napod!
Tom Benko, nem fogom és nem is tudom.
Nekem van kövem és nem tudom a kő miatt vagy sem még az is lehet hogy csak a placebo hatás miatt de jó dolgok történnek velem.
De azért baja nem lesz abból ha kipróbálja nem? Hátha jobban érzi magát tőle.
Bocsánat hogy leírtam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!