Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki elátkozott? Miért...

Valaki elátkozott? Miért vonzom a bajt? Segítene valaki, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Átlagos ember vagyok, érnek jó és rossz dolgok, de az utóbbi időben egyre több rossz dolog történik velem. Szinte naponta becsapnak és meglopnak. Pimasz gyerekek szórakoznak velem. Már aludni sem bírok, ártatlan vagyok, mégis Én őrlödöm.
2012. jún. 1. 09:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

olyan nincs hogy elátkoztak,talán azt tudom elképzelni hogy magadnak bevonzod a rossz dolgokat.

hogy lopnak meg? ne bízz idegenekben ,jobban vigyázz az értékeidre.

2012. jún. 1. 09:44
 2/15 Tom Benko ***** válasza:
Éppen több balszerencse ért, mint szokott. Ez nem átok, olyan nincs, egyszerűen ilyen a világ. Egyetlen lehetőséged van: odafigyelsz arra, mit teszel, és ezek javarészét elkerülheted.
2012. jún. 1. 09:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Úgy lopnak meg, pl. itt járt a kéményseprő, mindenféle szerszámokért küldözgetett, utána villámgyorsan lelépett, persze nem üres kézzel, aztán a boltban a felvágottnál az akciósat kérem, azt is csomagolják, de a kód amit ráírnak, már több mint a kétszerese, mert másik szalámiét írják rá, persze pénzt nem adnak vissza, sőt levásárolni sem lehet, hát így jár az a vevő aki nem tudja kivülről a felvágottak kódjait. De hogyan tudnám "nem vonzani" a rossz dolgokat?
2012. jún. 1. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha idegen a saját lakásodban küld valamiért,azt ne tedd meg

Vásárlás előtt tájékozódj az árú áráról

"miért vonzom a bajt?"

Mert HISZED,hogy vonzod. A hit nagy létesítő Nagyobb, mint az akarat.

"segítene valaki,hogy mit tegyek?"

Én igen: Olvasd: COUÉ

ELMÉD GYÓGYÍTÓ HATALMA c. könyvet. Ott a teljes válasz.

2012. jún. 1. 10:23
 5/15 Tom Benko ***** válasza:

Tessék odafigyelni rá.

Idegennek nem mész sehová, ha a saját lakásodban van. Boltban figyelsz, a címkén az árnak, termékmegnevezésnek rajta kell lennie, ezt még ott helyben ellenőrizheted, és ha nem egyezik, akkor reklamálhatsz. Egyébként kötelesek visszavenni a terméket, ha nem az általad kértet kapod, ha kötözködnek, akkor panaszkönyv vagy fogyasztóvédelem.

Vonzani meg legfeljebb a port tudod, ha műanyag ruhában vagy, aki mást mond, hazudik.

2012. jún. 1. 10:30
 6/15 A kérdező kommentje:
A könyvet elolvasom, köszi a válaszokat.
2012. jún. 1. 10:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Se átok se bevonzás nincs ebben. Badarság ezt gondolni. Figyelj:

Válság van, az embereknek nincs pénze, sokan úgy lopnak, csalnak, ahogy csak tudnak. Az már régen rossz, ha egyedül vagy otthon, és egy tök idegent ott hagysz az értékeiddel, aztán csodálkozol, hogy meglop.

A boltosok máshol is szoktak csalni az akciókkal, vagy nem úgy adják, ahogy kéred a felvágottat. (Mondjuk nem értem, hogy mondod a kódot, nálunk annyi, hogy kérem, felszeleteli, leméri, ráírja az árát. Nem kódot.)

A gyerekeket meg nem nevelik és mindenkivel pimaszak, nem csak veled.

2012. jún. 1. 11:29
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagy elátkozva, csak a negatív hozzáállásoddal bevonzod a rosszat.

Fogadjunk pesszimista emberke vagy??

Először is változtass a hozzá állásodon!!! Gondolkodj Pozitívan még akkor is ha ezek a balszerencsés dolgok történnek veled. Lásd meg a rosszban is a jót /ez a legnehezebb/ de gondold úgy legyen a kéményseprű boldog azzal amit elvitt majd úgyis megbünteti a sors. //persze az nagy badarság volt részedről, hogy egy vad idegent egyedül hagytál és ,hogy ott helyben a fizetéskor nem reklamáltál// Légy résen figyelj jobban!!!!!

Mosolyogj, légy boldog és meglátod, elmúlnak a rossz dolgok.

Nem tudom mennyire hiszel a szerencse kövekben, de ha hiszel sokat segíthet. /ha nem tudod melyik kő illik hozzád írd meg a csillagjegyed és megírom/.

Legyen szerencsés és szép napod! :)

2012. jún. 1. 13:52
 9/15 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdező: A könyvet ne olvasd el, utánanéztem, felesleges. Egyébként szívesen.
2012. jún. 1. 14:24
 10/15 A kérdező kommentje:

Mérleg vagyok.

Vidéken élek, egy kis CBA boltról van szó, ahol nincs még modern mérleg, lemérik az árut és nem az árát, hanem egy kódszámot írnak rá, amit a pénztárgépbe beütve írja ki, hogy micsoda, de ha több mindent veszel, képtelen vagy követni.

A kéményseprő ittlétekor, Én is tudtam, hogy nem kéne egyedül hagyni, de percenként kért valami szerszámot, pl véső, kalapács, olló és hát minden nincs a házba ki kellett mennem értük a szobából.

Hát mostmár nem tudok mit tenni, túl kell valahogy lépnem a dolgokon, csak sajnos ez nekem nem megy könnyen.

2012. jún. 2. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!