Szerintetek léteznek szellemek? (többi lent)
Utolsó: én láttam azt a filmet, jó volt! :)
Amúgy szerencsére túlélte az ismerősünk a műtétet, úgyhogy nem jön el hozzánk!
Figyu. Mielőtt nagypapám meghalt (3 éve), én is folyton ilyeneken gondolkodtam és bűntudta gyötört, mert bár imádtuk egymást, mégis azt kívántam, hogy halála után ne "látogasson meg", mert én akkor nagyon félnék tőle!
Aztán meghalt és még nagyon sokáig, hónapokig éreztem magam körül a jelenlétét és egyáltalán nem féltem - de már nem csak tőle nem, hanem pl. a sötétben sem. Azelőtt villanykapcsolótól villanykapcsolóig kommandózva mentem ki éjjelente WC-re - annyira féltem a szellemektől, meg ilyesmiktől -, a halála óta viszont, van úgy, hogy órákig tudok egyedül ülni a sötét szobában, mégsem félek!
Szia!
Nekünk még régebben volt ilyen a szomszédunkkal.
Amikor meghalt , utána beszéltünk még róla, volt egy kép az asztalon,ami egyszerűen felemelkedett aztán leesett, közbe zárt térben voltunk. Nem is volt szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!