Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem is léteznek...

Lehet hogy nem is léteznek (mondjuk eddig se láttam) szellemek?

Figyelt kérdés

[link]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^regisztrálni kell,ha van időd!kérlek^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^(anélkül nem tudod elolvasni a cikket:)

Félig-meddig hiszek a szellemekben de még egyet sem láttam.Kérlek titeket olvassátok el a linket,fentről lefelé,csak ha van fél órád:)

Lehet hogy a lélekvándorlás/utazás miatt hiszik az emberek hogy szellemek azok akiket látnak??Hiszen meglátogathatja a barátját,vagy azt akit szeretne,és ha a fizikai élőlények is képesek észlelni a frekvenciát,mint írták állatok,sőt NÉHA emberek is,lehet hogy innen jött a szellem dolog nem??Én nem tudom hogy van-e benne igazság,de ha az emberek képesek lenne(ének)lélekvándorlást végrehajtani,akkor lehet hogy a fizikai testben lévő emberek,akik fent vannak képesek észlelni azt a frekvenciát,amin a lélekvándorló mozog.Ez csak egy elmélet.Szerintetek??

Jó rossz vélemények/érvek jöhetnek,csak kíméljetek meg ezektől:hülye vagy.terhes vagy..stb..(persze most mind1-ik lökött ezt fogja írni,de nekik nem muszáj válaszolni)(!!!)KÖSZÖNÖM AZOKAT AKIK ÉRTELMES VÁLASZT ADNAK:):D

2010. aug. 29. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ...
2010. aug. 29. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
néz utána és megtudod. aki keres talál :)
2010. aug. 29. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
nem. a szellemek léteznek.
2010. aug. 30. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Utolsó válaszoló bővebben kifejetnéd?Volt valami ami veled történt ezeknek a terén??:D

2010. aug. 30. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudok mit mondani erre a videóra, iylet még én sem láttam, látni a felvételen, hogy az embernek aki veszi fel szabályosan remeg a keze a látottaktól..
2010. szept. 1. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
na ez szép
2010. szept. 2. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
attól még hogy te nem látod..
2010. szept. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!