Hogyhogy nem sérültem meg egyáltalán? Hogyan úszhattam meg?
Figyelt kérdés
Ezt az esetet máig sem értem. Szóval volt néhány éve, hogy táborozni mentünk osztállyal. Emeletes ágyakon aludtunk, én felül, és persze nem volt oldalt támlája az ágynak. (Nem is értem, hogyan lehet forgalmazni ilyen ágyakat amúgy.) Azt tudni kell, hogy rengeteget forgolódom alvás előtt, és közben is (másoktól hallom), még alvás közben is hiperaktív vagyok. Na és az történt, hogy konkrétan arra ébredtem éjszaka, hogy zuhanok, mert leestem az ágyról. Az a baj, hogy a többire már nem emlékszem. Felkeltek a többiek is, de azt nem látták, hogy hogyan érkeztem földet. Én arra tippelek, hogy kézen, mármint mint aki fekvőtámaszozik. Gondolom. Mert máshogy nem tudom, hogyan történhetett, hogy nem sérültem meg. A vicc persze az is, h nem tudok fekvőzni, vagyis soha nem szerettem, ezért nem is erőltetem, hát nem nagyon megy (hiába vagyok sportos). Aztán a többiek elmondása szerint visszamásztam, mondtam valami olyasmit, hogy "a rohadt életbe" (pedig én nagyon ritkán beszélek csúnyán, és ezt végképp nem mondom sose, inkább mást), aztán visszaaludtam. Reggel órákig ezzel szórakoztatták egymást, hogy leestem és káromkodva visszamásztam, aztán elaludtam, mint akit leütöttek. Arra azért csak felkel az ember, hogy visszamászik, nem? Az egészből csak annyira emlékszem, hogy zuhanok az ágyról. (Mielőtt bárki rákérdezne, nem, nem ittam alkoholt.:)) Szóval szerintetek mi történhetett, hogy nem tört össze semmim? Hogy hajam szála sem görbült? Vagy igazából éber voltam álmomban, vagy mi? Kajak nem tudom.2012. máj. 19. 23:09
11/11 anonim válasza:
Gurulj le éjjel egy emeletes ágyról (szándékosan) külömbözően és amelyikben legnagyobb a deja vu az történt.
Az is lehet hogy eszedbe jutnak emlékképek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!