Hogyhogy nem sérültem meg egyáltalán? Hogyan úszhattam meg?
Nincs ebben semmi misztikus.
Attól, hogy elesel/leesel valahonnan, még nem biztos, hogy meg is sérülsz. (Vannak durvább esetek is, és az illető mégsem sérül meg.)
Másik meg az, hogy biztos félálomban voltál vagy hamar visszaaludtál utána, ezért nem emlékszel rá.
Másfél méterről estél, innen az a normális, ha nem töröd össze magad.
Én elég rossz alvó vagyok, sokat forgolódom álmomban, tiniként többször leestem az ágyról, de sose lett semmi bajom. Mondjuk szőnyeg volt lenn. De voltunk a családdal kirándulni, ott a húgom a sima kőre esett le, és neki se lett semmi baja, fel sem ébredt.
Ilyen magasságból nagyon rosszul kell esni, hogy összetörd magad, ha pl. fejre estél volna, az ciki lenne, mert kitörhetted volna a nyakad. De amikor egy ágyról gurul le az ember, akkor ritkán esik fejre :D
Engem kocsival ütöttek el, legalább 3-4 métert repültem.
Elájultam kb 10 másodpercre aztán elsétáltam.
Nem lett szinte semmi bajom.
Kettő magyarázatom van.
1, Lehetséges , hogy nem zuhantál ,csak csúsztál . Mondjuk az ágy mentén . Ez lassítja az esést . És azér nem emlékszel mert álmos voltál.
2, Leestél és beverted a fejed , ezér emlékszel az elötte lévő zuhanásra de a visszamászásra nem. Elaludtál és reggelre nem fájt a fejed mert kipihented magad.
Persze ezek csak feltételezések . A zuhanás emlékével kiválaszthatod a valószínübbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!