Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért van? Nektek is...

Ez miért van? Nektek is szokott ilyen lenni? :O Fura kicsit, nem?

Figyelt kérdés
Régen,a baratnoimmel azt hittuk,jogy ha az oran a szam megegyezik a percel pl: 17:17,akkor kivanhatunk es valora valik.ez mar eleg reg volt,elis felejtettem a dolgot,de mar par hete tart ez a dolog:reggel ra nezek az orara:7:7,délután:14:14 este:21:21 es ez igy van minden este.ahanyszor ranezek az orara,az orak szama megegyezik a percek szamaval.mintha ereznem :O mizol lehet ez?ez kb mar 1 hete tart
2012. máj. 18. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne lesd állandóan az órát, és akkor nem fogsz ilyen időpontokat látni. :D
2012. máj. 18. 00:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem lesem,beha neha rapillantok,es rogton ilyen idopont jo be :) :o
2012. máj. 18. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Láttad a már a "23-as szám" cimű filmet? :D

Ha ennyire paranoiás és számfób vagy akkor nem ajánlom:D

Egyébként megesik az ilyen, azért érzed nagyon "különösnek" mert mostanában ezen jár az agyad. Pár hét vagy 1-2 hónap és már elis felejtetted :))

2012. máj. 18. 03:39
 4/7 anonim ***** válasza:
én meg mindig 9:11 13:13 meg 19:19 kor nézek rá de semmit nem jelent.
2012. máj. 18. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
xD sokszor nézed az órát, csak ha nem "ilyen" akk elfelejted. xD volt ilyen velem is, az anyám mondta, én sem akartam elhinni :D
2012. máj. 18. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen.. nekem is volt régen, mostanában nem esik meg. Viszont a 22-es szám kicsi korom óta ott ül a vállamon, és mindig egy hatalmas változást jelent... :D
2012. máj. 19. 15:19
 7/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, tök érdekes, szerintem valami tudatalatti folyamat lehet. Érdekes, de nem hiszem, hogy óriási jelentősége volna.
2012. jún. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!