Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mai napon megjött a menstruáci...

Mai napon megjött a menstruációm, és az a betegségem, ami szokott. (Ég, viszket a hüvelyem) Mivel tudnám kicsit enyhíteni a szenvedésemet?

Figyelt kérdés
Többször előjött már, általában betadin kúp, plus vitagyn c a kezelésem. Légyszi, ne gyertek azzal, hogy orvos, mert mire bejutok hozzá, az megint 2 hét, addigra meg magától is elmúlik. Viszont a megszokott gyógyszereim nem tudom alkalmazni, míg vérzek. Valami bevált krém? Én már Neogranormonra is gondoltam. Vélemény?
2012. máj. 6. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Esetleg Canestennel megpróbálhatod kívülről kenegetni.

De csak kellene egy orvos, aki váladékvizsgálatot csinálna (akkor is, ha éppen nincsenek tüneteid), így kiderülhetne, mi is ez, gomba, baktérium, vagy egyéb. Különben sose fog elmúlni, mindig kiújul.

2012. máj. 6. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

A véleményem, hogy addig próbálkozol a sokféle krémmel, kúppal, stb, amig annyira elfertözödsz, hogy utána egy orvos sem tud rendbehozni. Az ilyen fertözéseknek mellékhatása akár meddöség is lehet. A legtöbb kórokozó idöközben már az ilyen szabadon kapható szerekre rezisztens, ezért csak rosszabitja a helyzetet.

Az EGYETLEN értelmes megodás, hogy elmégy orvoshoz - olyan meg nincs, hogy csak két hét múlva tudsz odajutni, ha akarod, akkor két nap núlva már ott lehetsz.

Az, hogy megvan a menzeszed, az orvosnak nem gond, ettöl még meg tud vizsgálni. Az meg, hogy "magától" elmúlik, az nem igaz, csak legfeljebb tünetmentes vagy.

Szóval ha fontos az egészséged, akkor minél elöbb (hét legeleje) elmégy orvoshoz, ha meg mindegy, hogy meg fogsz-e valaha is gyógyulni, akkor kuruzsolgasd magad.

2012. máj. 6. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Pedig más nem tud biztosat mondani, csak az orvos. Látatlanban nem lehet segíteni.
2012. máj. 6. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán Canesten combi...
2012. máj. 6. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a sok infot. Tisztában vagyok minden leírttal. Amit használok, az orvos mondta. Mellesleg meg, ez a nagyon nagy szaktudás, hogy 2 nap, és bejutok, ellenkeznék. Nincs nekem több tíz ezer forintom még külön. Így is kib@szott drága a vizsgálat, a körzeti orvos meg egy barom, vagy 3x voltam nála ugyanezekkel a bajaimmal, és még ő b@szott le, hogy én nem csinálok valamit jól, vagy biztos nem úgy használtam a felírt gyógyszert, ahogy mondta. Hát nekem ne okoskodjon senki se. Mellesleg voltam már kezelve, és mégis előjön. Méhszáj sebem van, júniusban megyek vele vissza. Gondoltam addig meg csak segít valaki valami kedves tanáccsal. Nem kell egyből a torkomnak ugrani, így is elég rosszul érzem magam. Szüleimtől sem kérhetek 15e forintot, hogy megint nőgyógyászhoz kell mennem, mert mindig az a vége, hogy én vagyok a hibás, hogy beteg lettem.
2012. máj. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!