Kinek jósoltak már? és bevált?
Figyelt kérdés
Felhívtam az ASTRO Show-ot, mivel nem jön a kistesó: Kérdeztem, hogy mikor látja a babát, hogy mikor fog jönni. Azt mondta, hogy egy ideig nem, kb. 2év múlva, szerinte gyulladásom lehet nem árt megvizsgáltatnom magam nőgyógyásszal. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ki hisz benne, és hogy bevált -e . Köszönöm2012. máj. 17. 13:58
2/7 A kérdező kommentje:
:) Az az igazság, hogy nem igazán hittem az ilyesmikben ezelőtt, de ahogy ezt mondta elbizonytalanított. Mivel a fiúnk elsőre sikerült. Jó igaz, hogy túl sok ideje nem próbálkozunk, de még is kíváncsiságom győzött. 3éves lesz a fiunk, és mióta meglett utoljára 6hetes kontrollon voltam nőgyógyásznál. Eszembe jutott az, hogy tavaly amikor a barátnőm terhes volt felhívta őket, hogy tudni szeretné a baba nemét és lányt mondtak neki és ez bevált.
2012. máj. 17. 14:05
3/7 anonim válasza:
Én is különben majdnem felhívtam őket, mert annyira furdalt a kíváncsiság h lány lesz-e vagy fiú még a 18. hets uh előtt? De nem mertem, több okból se. Végülis az lett, amit szerettünk volna....és így nem tudtam meg h vajon bejön-e a jóslat vagy sem...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Gratula a babához! :)
2012. máj. 17. 14:10
5/7 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy próbálkoztok, és nem fogantál még meg, jóstehetség nélkül is elirányít az ember a nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Ehhez nem kell jós-diploma.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen így van ésszerű. De én arra lennék kíváncsi, hogy bevált-e , hogy pl.: azt mondta valakinek a jós,hogy kb. félév múlva baba lesz és jól "tippelt"-e, beigazolódott-e. Konkrétan erre vagyok kíváncsi. :)
2012. máj. 17. 14:29
7/7 x) válasza:
Nekem egyszer azt jósolták (bár nem ilyen tv-s showban) hogy 20 éves koromban születik az első gyerekem. Hát most 22 vagyok és sehol semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!