Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet benne valami?

Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Új házba költözünk a nyáron. Most takarítottuk a kertet, és fölgerebjéztem. A földben a nyakláncot találtam. Egy tenyérnyi nagyságú körben egy nagy csillag. Kissé rozsdás. És a legfurcsább, hogy rászáradt viasz volt a csillagok sarkaiban, amit könnyen lefejtettem. Rengeteg filmet láttam, ahol ez furcs dolgokat idézett elő? Lehet benne valami? Mit csináljak vele? Tegyem vissza ahol találtam, használjam, vagy inkább dobjam ki? Én hiszek a szellemekben, és sok olyan IGAZ történetet hallottam ahol ezek a tárgyak szellemeket, elhunyt emberek lelkét idézték elő. Lehet hogy őrült vagyok, de tényleg félek ettől. Kérlek csak normális választ adj! Köszönöm, hogy végigolvastad!

2012. máj. 9. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
amíg nem történik semmi használd ha akarod.ha fura dolgok történek temesd el.
2012. máj. 9. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is olyan régi mondjuk, csak 1-2 éves és csak a filmek miatt gondolsz ilyenre:D Amúgy én is parázós vagyok és engem is nyomasztana, úgyhogy szerintem add el mondjuk. Ha tényleg régi, akkor lehet, hogy beveszi valami ezzel foglalkozó volt, vagy tedd fel Vaterára. Így legalább megnyugszol:)
2012. máj. 9. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod miatta. Egyébként néha az emberek hobbiból vesznek bizarr kiegészítőket, és gyertyáznak, hogy így keltsék a "sátánista" vagy "spiritiszta" hatást. Lehet ez is egy ilyen kellék. Persze az is lehet, hogy az előző tulajdonosa ott fekszik a kertetekben... :D

Tökre megértem, hogy azt hiszed IGAZ történeteket hallottál, de nem kell mindent elhinni. Mivel a legtöbb csak a racionális gondolkodás hiányán alapszik, eleve a szellemvilágnak tulajdonító elméletnek rendelnek alá. Mert könnyebb egy ismeretlen erőre, egy misztikus, láthatatlan dologra fogni a dolgokat ahelyett, hogy a sokkal logikusabb, magyarázatot keresné meg az ember. (Ugye a keresés alatt azt értem, hogy végig kell gondolnia az ok-okozatot, és sokan nem tudják, nem is akarják, és ha van is bennük hajlandóság, nem értik a lényeget, és a nem értés visszavezet arra, hogy láthatatlan dolgokra fogjunk mindent.

2012. máj. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!