Ha létezik a vonzás törvénye, lottónyereményt miért nem céloztok meg?
Látod kérdező ez nagyon jó kérdés!! ha minden vajákos ennyi sületlensége igaz lenne, akkor Ők miért nem milliárdosok?c...c...c.
Kedves kérdező, mert az egyik szélhámosság a sok közül amit fröcsögnek a tv csatornákból és egy csoportosulások vajákosok--üzlet édesem az ő számukra!
Először a vonzástörvénye korunk szélhámosainak találmánya azért hogy elmenj és igénybe vedd az ő halandzsájukat vagy segítségüket nem kis pénzért. Semmit nem lehet bevonzani, se sikert se pénzt se szerelmet.
Mindenért meg kell küzdeni. Akarni kell és tenni mindenért. Még a szerelemért is.
A vonzástörvényét abból spekulálták ki és kerekítették egy bődületes marhasággá, hogy az ember lélek és test kisugárzik, vagy VONZÓN (kedves, meleg sugárzással)vagy épp TASZÍTÓN (unszimpatikus jelenségként)Ezt nap mint nap észlelhetjük. S igy van mindennel ez kell nekem tettszik, az undorító nem kell.
57.f. Összeesküvés elméletek? Megtévesztések vagy manipulálásotok?
Keres rá erre a fejezetre és megismerheted az összes mostanság új-keletű vagy antik poraiból előkotort baromságot amivel az embereket manapság hülyíteni igyekeznek hogy EGYESEK megélhessenek a hiszékeny emberekből-- vagy élvezkednek a mások riadalmától
2. fejezet. Létezni a Mindenségben
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Egy másik blog másik kettő fejezetéből megismerheted, hogy mi az ami kisugárzik minden élőből.
Kedves Fórumozók!
Véleményem szerint, a lottónyereményt csak az tudja bevonzani, aki teljes mértékben hisz abban, hogy az az Övé!Igaz én nem a lottón,de sorjegyen is és a bizonyos 5 perenként húzásos játékon nyertem. Jött egy sugallat, ami azt éreztette Velem, hogy nyerni fogok rajta... Először koncentráltam rá, aztán pár hónapig is álmodtam felőle és 2-3 hónap elteltével, amikor nem is számitottam rá, nyertem 2 millió forintot. Hihetetlen volt abban a pillanatban, de jobban végig gondolva rájöttem, hogy voltak jelek. A másik eset, hogy kinéztem magamnak egy sorsjegyet,amit mondogattam magamnak, hogy én azzal nyerni fogok... Meg is történt, bekerültem a TV-be és láss csodát... Sokáig nem akartam beküldeni a sorsjegy alján lévő cetlit, sokan mondták, hogy küldd már be.. én akkor még nem éreztem, aztán eljött a pillanat és befordultam a sarkon egy lottózóba és elküldtem. Több ezer jelentkező közül választottak ki.
Van aki szkeptikus ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, amivel semmi baj sincs-hisz különbözőek vagyunk! Mindenki úgy él, ahogy szeretne! Én hiszek a csodákban, ami lehet mindennapi is és tudom, hogy meg tudom változtatni az életem és legfőképp azokét akiket szeretek!
Üdvözlettel:
Katca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!