Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történt a fő angyallal,...

Mi történt a fő angyallal, miért lett gonosz?

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 21:35
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
18%

Megunta isten zsarnoki önimádását és hallatlan egoizmusát, megalkotta az emberiséget (embert) és lelopta neki a tüzet az égből (a nő ölét, akivel az egyesülésben az égi öröm átélhető).

Az aszekszuális kultuszok mind a zsarnoki istent szolgálják.

2012. máj. 8. 00:10
 12/44 anonim ***** válasza:
85%

Mikor Isten megteremtette az angyalokat, kerubokat es angyalfejedelmeket, akkor szinten szabad akaratot adott nekik (ahogy nekunk is). Lucifer, akinek neve fenyhozot jelent, szinten egy angyalfejedelem volt es lazadasanak oka nem volt mas, mint a feltekenyseg. O is azt akarta, hogy az emberek ugyanugy imadjak ot, ahogy Istent es Isten helyere akart lepni.

A lazadasnak az lett a vege, hogy Isten letaszitotta a mennybol Lucifert es az angyalokat, akik fellazadtak ellene (beloluk lettek a demonok, azaz gonosz, sotet angyalok, akik Lucifer "munkajat" segitik).

Lucifer valamilyen modon elerte a celjat, mivel manapsag az emberiseg inkabb a gonosz dolgoknak hodol be, a gonosz rabsagaban el, mindezt sajnos fel sem ismerve.

2012. máj. 8. 01:25
 13/44 anonim ***** válasza:
61%

Tovabba a hiedelemmel ellentetben a Satan lakhelye nem a pokolban van, hanem itt a Foldon.

Ezekre es hasonlo kerdesekre vilagos valaszt ad a Biblia.

2012. máj. 8. 01:30
 14/44 anonim ***** válasza:
41%
esténként sörözni akart a haverokkal, jókat nevetni, jó filmeket nézni, akkor is du.gni ha épp nem gyereket akart, szerette az oralis szexet, a pajzàn vicceket, a ku.rvàkat, a szórakozàst, a jól megtekert joint-ot, ugyanakkor nem jött be neki az örök szomorkodàs, az àllandó imàdkozàs, a folyamatos megbànàs, az àlszentségeskedés, ezért bemutatott a fönöknek, és elkezdett élni.
2012. máj. 8. 07:42
 15/44 anonim ***** válasza:
69%
Mert a kereszténységnek kellett egy mumus, nehogy a követői beálljanak krisnásnak.
2012. máj. 8. 07:51
 16/44 anonim válasza:
59%

"esténként sörözni akart a haverokkal, jókat nevetni, jó filmeket nézni, akkor is du.gni ha épp nem gyereket akart, szerette az oralis szexet, a pajzàn vicceket, a ku.rvàkat, a szórakozàst, a jól megtekert joint-ot, ugyanakkor nem jött be neki az örök szomorkodàs, az àllandó imàdkozàs, a folyamatos megbànàs, az àlszentségeskedés, ezért bemutatott a fönöknek, és elkezdett élni."

ez jellemzően olyan emberek válasza, akik nem ismerik eléggé a kereszténységet. én keresztény vagyok. gyakorlom a vallásom, imádkozom naponta (akár többször is) a saját szavaimmal, időnként káromkodásokkal is fűszerezve. nem érzem úgy, hogy Isten emiatt haragudna rám. az imádságban nem azt várja el tőlem, hogy hazudtoljam meg magam, és fennkölten dicsőítsem szent nevét, hanem hogy önmagamat adjam, amilyen én vagyok, és a gondolataimat és a szójárásomat egyébként is ismeri, és nem bántom meg azzal, ha nem mondok szépet (persze lehet, hogy nem örül neki, de nem haragszik érte. azért jobban haragszik, ha valaki álszent.)

esténkénti sörözés: Isten az alkoholt is azért adata, hogy mi tudjunk ünnepelni, lazítani. persze nem azért, hogy alkoholfüggők legyünk, de semmi baja azzal, ha valaki megiszik egy-egy sört, és néha napján kirúg a hámból. én evangélikus vagyok, Luther - a vallásunk alapítója - nyitott egy sörfőzdét.

jókat nevetni: viccelsz? Isten nem örül annak, ha fapofával éled végig napjaidat önmagadat sanyargatva. ódivatú és meglehetősen buta felfogás ez. örül annak ha boldog vagy.

jó filmeket nézni: ez meg aztán tényleg :D vannak vallások ugyan, amik a tévét a Sátán találmányának vélik, de ez hü.lyeség. Isten szeretné, hogy lazíts, kikapcsolódj. olyan módon, amilyen a neked a legmegfelelőbb. ha ez a filmnézés, akkor örül neki, hogy filmet nézel.

akkor is du.gni, ha épp nem gyereket akarsz: ez elég vitatott kérdés, mindenki másképp vélekedik róla. a Biblia valóban ír arról, hogy házasságon kívül nem szerencsés szeretkezni, de abban a korban, mikor ez a könyv íródott, még nem volt fogamzásgátlás, a nők pedig egyáltalán nem dolgozhattak. ez a figyelmeztetés azért volt, hogy egyedülálló nők ne maradhassanak társ nélkül a gyermeknevelésben, mert azon túl, hogy szégyen volt, egyszerűen még önmagát is képtelen lett volna egyedül eltartani, nem hogy egy gyermeket.

szex, orálisszex, pajzán viccek: Istennek ez ellen sincs kifogása. annyit kell tudnod, hogy a saját kontódra megy a dolog. egyszerűen lelkileg megterhelő számodra, ha túl sok emberrel kerülsz belsőséges, szexuális kapcsolatba. Istennek nincs kifogása az ilyesmi ellen, csupán azt nem szeretné, hogy ez legyen a legfőbb dolog az életedben. hogy a szexet és a pajzánkodást minden elé rakd. hogy istenné emeld a szexualitást.

ku.rvák: Jézus a prostituáltakat is ugyanúgy szerette, mind téged, vagy engem. elfogadta őket, és persze nem élt a szolgálataikkal, de megértette, hogy miért kényszerültek ebbe a helyzetbe (lásd: nők nem dolgozhattak. miből tartsa el magát egy egyedülálló nő egy olyan társadalomban, ahol nem adtak neki munkát?) és sajnálta őket, és nekik is megváltást ígért, ha megbánják bűneiket.

szórakozás: ismétlem: Isten örül, ha jól érzed magad. egyáltalán nem várja el, hogy kifordulj önmagadból, és szomorkodj. ez hü.lyeség.

jól megtekert joint: a tudatmódosító szerekről annyit, hogy ezt valóban a Sátán művének tartják. szerintem is az, de nem azért, mert jól érzed magad tőle, hanem mert rombol. rombolja az agysejtjeidet, butít. nem azzal a részével van baj, hogy jókat röhögsz beszívva, hanem azzal, hogy ha túl gyakran csinálod, egyszerűen elbutulsz.

örök szomorkodàs, az àllandó imàdkozàs, a folyamatos megbànàs, az àlszentségeskedés: akkor vagy szomorú, amikor az akarsz lenni. akkor imádkozol, amikor jól esik. akkor bánod meg bűneidet, amikor úgy érzed, hogy megbántad. csak úgy elhatározásból nem lehet megbánni bármit is! (ez valóban álszentség) álszentek: sajnos sokan vannak. őket én sem szeretem, de én nem vagyok az. és velem Isten van, és én szabad vagyok! én ezeket a dolgokat akár mind csinálhatnám, amiket írtál, és úgy is Istené maradnék. amiket pedig nem csinálok belőle azt nem azért nem csinálom, mert Isten megtiltja, hanem saját meggyőződésből, saját értékrendem ellen valók.

még csak annyit, hogy nekem senki nem magyarázott be soha semmit. ilyesmiről szó sincs. saját meggyőződésem szerint tértem hitre, és saját gondolataimat írtam itt le.

20/L

2012. máj. 8. 09:10
 17/44 SSJGoku ***** válasza:
43%
Ez igy teljesen nem igaz!! Csak az egyik lett gonosz még pedig Lucifer!!! A főangyal meg Mihály arkangyal
2012. máj. 8. 09:55
 18/44 anonim válasza:
0%
Mert beleszeretett Justin Russoba. De nyugi a történet végén újra őrangyal lesz. És Justin is.
2012. máj. 8. 09:58
 19/44 anonim ***** válasza:
12%

Egyszerűen nem értitek a lényeget ! Még mindíg középkori babonákat magyaráztok bele. Isten egy Annunaki vezető volt akit Annu az Annunakik uralkodója nevezte ki vezetőnek a földre, ez az Istengyík volt Jahve, az összes biblia csoda High-Tech Annunaki technika volt.

Lucifer egy ellenlábas volt, aki a korábban leváltott uralkodóhoz húzott és ezért a földön vissza akarta állítani a régi hatalmukat, ezt úgy érte el, hogy felvilágosította a rabszolga emberiséget az Annunakikról és technikájukról úgy hogy elmagyarázta, azaz tudást adott az embereknek, azaz "fényt hozott". Ő volt Lucifer, aki szintén egy gonosz Annunaki volt. Azért volt bukott angyal, mert az ősi időkben angyalként jelentek meg a régi Annunaki uralkodók, hogy az emberek Istenként tiszteljék őket ! Azonban mivel az új uralkodó leváltotta őket és lejöttek a földre, azaz földreszálltak az Istenek, így a régi hatalmukat vesztett Annunakikat már nem angyalként látták a földiek és ezért nevezték őket bukott angyaloknak. Ezek a bukott angyalok vissza akarták a régi hatalmukat állítani a földön, de nem sikerült mert Isten, az akkori Annunaki vezető legyőzte a régi ellenségeiket és megbüntette őket, ezt most nem részletezem hogyan benne van a bibliában is képletesen, már ahogyan a korabeli emberek megértették amit láttak.

Ellenben Isten legnagyobb bánatára lelepleződtek az Annunakik céljai és technikájuk az emberek előtt és már nem Istenekként tsiztelték őket, mert tudták hogy ők is parázna egyszeri emberi érzelmek vezérelte lények, csak magas a technikai ismeretségük. Ezért az emberek nem követték Isten, azaz az Annunakik parancsait és elzüllőttek, ezért és a leleplezés miatt az Annunakik a bibliai vízözönnek említett katasztrófában ami nem az volt, hanem fejlett Annunaki támadás, végül elpusztították azokat a népeket akik tudtak róluk és ezek után elrejtőztek a közönség elől ! A háttérből irányítják a bolygót. Ha nem lett volna Lucifer lázítása, akkor ma is Istenet azaz az Annunakikat tisztelnénk minden nap és itt élne a földön mint hajdanán.

2012. máj. 8. 10:16
 20/44 anonim ***** válasza:
94%

• . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

2012. máj. 8. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!