Milyen embereket támadnak meg folyamatosan a macskák?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 17:24
11/13 anonim válasza:
Gonosz? Mert zöld szeme van? XD Ez jó.
12/13 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy hozzá se szoktam nyúlni és már nem az első,hogy nekem jött: megharapta a kezem, belekarmolt a lábamba és nem ugyanaz a macska...:S
Nagyon nem szeretem őket,lehet hogy ők is érzik ezt? Vagy tényleg olyan gonosz lennék és ezért utálnak?:O
2012. máj. 2. 17:29
13/13 anonim válasza:
Emlékszem kiskoromban belerúgtam a macskába, mert félt megfogni egy patkányt, erre elkezdett kergetni és utána meg is karmolt.
Mellesleg tényleg megérzik, hogy szeretetből akarják e megsimogatni, meg gondolom látják az emberek szemén. De amúgy a macskák kihasználják a gazdájukat, csak kurvulnak kicsit a kajáért és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!