Szerintetek léteznek földönkívüliek, ufók? Ha igen miért nem kommunikálnak velünk emberekkel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 10:40
41/49 anonim válasza:
az élet nem kialakul. az ad absurdum, értsd már meg !
teremtési aktus által jött létre!
42/49 anonim válasza:
én csak abban hiszek hogy van egykét ember akinek bármit ugathatsz bármit mutathatsz ŐK AKKOR IS A LÁTHATATLAN NEMLÉTEZŐ DOLGOKBAN HISZNEK!!!!!ERŐL IS A SZŰLŐK TEHETNEK OKÁDÉK EGY CSAPAT
43/49 anonim válasza:
inkább gondolkodj kicsit, mielőtt elhiszed az evolúciós maszlagot.
44/49 anonim válasza:
aqer, ha ennyire így gondolod, bizonyítsd már be nekem.
Az hogy léteznek általános törvények mi is elhisszük de ez egy természeti rendszer. A matek pél.dául számunkra azonos mindenütt más lény nem biztos így számol.
Az hogy hogy alakult ki az élet tényleg a legbizonytalanabb kérdés a tudományban, de attól még biztos van értelmes, tudományos magyarázata, nem pedig egy személy aki létrehozta.
45/49 anonim válasza:
oké így teszek!mi az az evolúció hagyjukmár..pff azért mert bizónyított meg így van előállítva gyógyszer is a pedofil korcs paoknak..de szerintem is egy varázskész adott életet a a mibe is minek is hogyan is én hiszek neked!!!!de ha fbi os lennék agyonlőnélek az tuti:))
46/49 anonim válasza:
Amúgy gondolom szerinted minden egyéb vallás téves. Pedig a vallás egy emberek által alkotott intézmény, ami már rég messze van attól a tisztaságtól ami a legelső kultúránál jellemezte.
47/49 anonim válasza:
a föld az egy lángoló tűz labda volt annak idején mint a venus pl..az lesz a másik föld!! és ahogy hűlt forro eső esett a felszínén évekik és így lett az oceán abba meg bacik alga hal stb..tiszta buta vagy
49/49 anonim válasza:
bezony.. töltsd le az univerzum peremén című kis filmet teeee....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!