Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A tesóm miért ilyen? (többi lent)

A tesóm miért ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
A tesóm nagyon kiszámíthatatlan.Az egyik percben még ölelget és mondja,hogy mennyire szeret,a másikban meg elküld a fenébe.23 éves lány,én nagyon szeretem,talán őt a legjobban.De mostanában nagyon furcsa.Olyan is előfordult,hogy napokig nem szólt hozzám,utána meg agyonbecéz és elvisz valahová.Van egy barátja,akivel minden este elmegy,és 1-2 órakor jön haza.És olyan 10 körül felkel.Lehet a kimerültségtől ilyen?A legtöbb időt vele töltöm mert mindkét szülőm legalább 7-ig dolgozik.Miért ilyen?Én vagyok a hibás?Nekem kéne változnom??ha igen,akkor miben?segítenétek?11/L

2012. ápr. 21. 22:10
 1/7 anonim válasza:

Beszéld meg vele! Az segiteni fog. :-)

14/l

2012. ápr. 21. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell változnod semmiben, készülödik egy új szerepre amivel még ő sincs tisztában, de mindig szeretni fog téged.

Néha követelj ki tőle puszit és egy ölelést mielött elmegy.

2012. ápr. 21. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nee már, 11 évesnek irogatsz te okos.
2012. ápr. 21. 22:41
 4/7 yossarian44 ***** válasza:

Na, kérdező, lehet ezt a szüleidnek kéne elmagyarázni, de mivel ezt a kérdést ide írtad ki, ezért teszek én egy próbát:

Amikor a tesót elmegy estére, és csak hajnalban jött haza, akkor valószínűleg barátokkal ivott. Az ő korában ezt teljesen természetes - bár attól még ugyanúgy káros - a felnőttek közül sokan szeretik az alkohol, mert jól érzik magukat tőle, minden gondjukról megfeledkeznek, minden társaságban feloldódnak.

Két probléma van ezzel:

1. Az alkoholfogyasztás után az ember rosszul alszik, és amikor felkel, rohadtul másnapos. Ez azt jelenti, hogy émelyeg az ember gyomra, hányingere van, fáj a feje, még hasmenése is lehet, sőt, ha valaki nagyon sokat ivott előző este, akkor szédül is, a szívverése össze-vissza ugrál, és még a legegyszerűbb dolgokra is alig bír koncentrálni. Ilyenkor a nővéred lehet nem tud veled foglalkozni, nincs kedve, vagy türelme. Ez nem a te hibád, ilyenkor békén kell őt hagyni, mert, hidd el nekem, borzasztóan rosszul érzi magát.

2. Az ember alkohol hatása alatt nagyon nagy hülyeségeket csinál. Összeveszik másokkal, tesz olyat, amit egyébként nem tenne, ez napokig nyomaszhatja.

Én egyszer részegen megpróbáltam ellopni egy poroltót a TESCO-ból, még most is fülig pirulok szégyenemben, ha eszembe jut.

Ilyesmi is nyomaszthatja a nővéredet, amikor egy esti kimaradás után nem foglalkozik veled. De ez nem biztos, nem minden ember reagál ugyanúgy az alkoholra, lehet ő nem hülyül meg tőle annyira, és nem csinál ilyesmit.

Meg egyébként is: biztosan tanul, vagy dolgozik, vannak mindennapi problémái, olyankor szintén kevesebb ideje és energiája jut rád. Máskor meg jobban alakulnak a dolgai, többet tud veled foglalkozni, és olyankor el is visz valahova.

Ez teljesen normális, a nővéred csupán felnőtt, és emiatt kevesebb ideje van a kistestvérére. Majd amikor felnősz, és rájössz, hogy mennyire kevés időd van mindenre, akkor ezt jobban meg fogod érteni.

2012. ápr. 22. 10:27
 5/7 A kérdező kommentje:
A tesóm utálja az alkoholt és minden egyéb drogot,botox..stb.soha nem inna(ezért veszett össze barátnőjével akit már 12 éve ismert)
2012. ápr. 22. 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget!Irtó hálás vagyok!!!
2012. ápr. 22. 15:43
 7/7 claidheamohmor ***** válasza:

Basszus, hát ha a barátjával elmegy, én nem feltétlenül az ivásra gondolok... :) Ha még nem kaptál oktatást a madarakról és a méhekről, akkor kérd meg a szüleidet :) Egyébként a leírtakból az derül ki, hogy nem túl kiegyensúlyozott (ennek számos oka lehet), és nincs mindig kedve, vagy türelme veled foglalkozni, de ettől függetlenül szeret, ezt ki is szokta mutatni. Erőltetni nem szabad amúgy, és hát lassan - huszonhárom éves - bizony sanszos, hogy kirepül a családi fészekből, erre is fel kell készülnöd, kicsim. Akkor még kevesebbet lesztek együtt. Egyébként meg pár év, és neked is sűrűbb lesz az életed, nemsoká középsuli, aztán az első szerelmek, többet fogsz magaddal foglalkozni, mint a szüleiddel, vagy a tesóddal :)

Ja, nem te vagy a hibás! A dolgok így működnek. Elég nagy a korkülönbség köztetek amúgy, tök jó, hogy jóban vagytok :)

2012. máj. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!