Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fura és egy kicsit ijesztő...

Fura és egy kicsit ijesztő dolog történt ma velem. Hasonló történt valakivel?

Figyelt kérdés

Ma suliból hazafelé menet egy nő megállított a metrónál. Egészen pontosan beleakaszkodott a karomba és elkezdett mondani valamit. Nem értettem semmit belőle, mert zenét hallgattam. Kivettem a fülest és megkérdeztem, hogy van-e valami baj, meg hogy segíthetek-e valamiben. Erre azt válaszolta, hogy ne játszam a hülyét, hogy azonnal szükségem van segítségre, mert a "halál árnyéka van fölöttem". Elkezdtem hátrálni, de csak jött utánam és mondta a magáét. Igazából majdnem összepisiltem magam. Szerencsére egy srác észrevette, hogy baj van, és odajött segíteni. Mondta a nőnek, hogy hagyjon békén. A nő meg olyan furán viselkedett utána...Kótyagosnak tűnt, vagy én nem is tudom...Aztán a srác megkérdezte, hogy minden rendben van-e, aztán elkísért a villamosig. A nő nem jött utánunk szerencsére.

Elég ijesztő volt, hogy őszínte legyek.

Hasonló történt valakivel?

2012. márc. 28. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
most komolyan... szerintem menj oda a nőhöz és kérdezd meg mi a foglalkozása:)
2012. márc. 30. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy rózsafüzért szerezz be és legyen nálad, az távol tartja a szellemeket. Menj el templomba a szentelt vizben márts meg, én is ezt csináltam. Azóta nyugodtab vagyok. Lehet a nő, csak figyelmeztetni akart, mert tény hogy vannak emberek akik megérzik az ilyen dolgokat. Figyeld mi történik magad körül. A halált nem tudod elkerülni, az nem rossz lélek vagy hasonló. Remélem semmi bajod nem esik. A rózsafüzér akkor is hasznos ha nem mártod szentelt vízbe. Az ágyad fölé is tegyél egyet.
2012. ápr. 1. 15:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves Lavyu!

Legközelebb ha látom nem kérdezek tőle semmit, hanem nyakonverem, de úgy, hogy csak na!

Kedves utolsó!

Mire figyeljek? Hogy valaki meghal-e körülöttem...? :/

Köszi a bíztatást...O_O"

Ez a rózsafűzéres dolog akkor is működik, ha nem hiszek az ilyesmiben, illetve nem vagyok hívő sem?

2012. ápr. 2. 00:29
 14/19 anonim válasza:
Vagy részeg volt,vagy csak szimplán bolond!
2012. ápr. 4. 14:03
 15/19 anonim válasza:
Mégkérdezted a fiútól, hogy van e bnője?;D
2012. jún. 1. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy részeg volt. Tudod részegen az emberek sok hülyeséget összehordanak. :DD
2012. júl. 2. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:
élsz még?:DD
2013. aug. 24. 23:58
 18/19 anonim válasza:

Filmekbe szoktam ilyent láttni :D!!!!

meg a reality vagy miylen sosorzat az igaz vagy hamis!!! és hasónló történet igaz volt :D sorryi én le rugtam volna :D

2013. szept. 25. 03:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy találkoztál 1 élő Te Ke Te Ke-vel
2014. márc. 15. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!