Fura és egy kicsit ijesztő dolog történt ma velem. Hasonló történt valakivel?
Ma suliból hazafelé menet egy nő megállított a metrónál. Egészen pontosan beleakaszkodott a karomba és elkezdett mondani valamit. Nem értettem semmit belőle, mert zenét hallgattam. Kivettem a fülest és megkérdeztem, hogy van-e valami baj, meg hogy segíthetek-e valamiben. Erre azt válaszolta, hogy ne játszam a hülyét, hogy azonnal szükségem van segítségre, mert a "halál árnyéka van fölöttem". Elkezdtem hátrálni, de csak jött utánam és mondta a magáét. Igazából majdnem összepisiltem magam. Szerencsére egy srác észrevette, hogy baj van, és odajött segíteni. Mondta a nőnek, hogy hagyjon békén. A nő meg olyan furán viselkedett utána...Kótyagosnak tűnt, vagy én nem is tudom...Aztán a srác megkérdezte, hogy minden rendben van-e, aztán elkísért a villamosig. A nő nem jött utánunk szerencsére.
Elég ijesztő volt, hogy őszínte legyek.
Hasonló történt valakivel?
Kedves Lavyu!
Legközelebb ha látom nem kérdezek tőle semmit, hanem nyakonverem, de úgy, hogy csak na!
Kedves utolsó!
Mire figyeljek? Hogy valaki meghal-e körülöttem...? :/
Köszi a bíztatást...O_O"
Ez a rózsafűzéres dolog akkor is működik, ha nem hiszek az ilyesmiben, illetve nem vagyok hívő sem?
Filmekbe szoktam ilyent láttni :D!!!!
meg a reality vagy miylen sosorzat az igaz vagy hamis!!! és hasónló történet igaz volt :D sorryi én le rugtam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!