Tudtok erről valamit? ("Misztikus" házasság)? Szerelmi kötésekről mit tudtok?
Régebben olvastam egy könyvben (tudományos témájú volt), hogy egykor létezett valamiféle misztikus házassági ceremónia, ami nem csak egy életen, hanem reinkarnációkon keresztül is összefűzte a párt, ez a szertartás pont ezt a célt szolgálta és nem is úgy zajlott, mint egy átlagos esküvő, mert itt feküdt egymás mellett a pár és közben összekötötték (egymáshoz) a kezüket és közben valami szöveget mondogattak, amit már nem tudok idézni, mert régen olvastam ezt, egy könyvtári könyvben.És már csak ennyire emlékszem belőle.
Ez talán olyasmi lehetett, mint egy szerelmi kötés, csak valami komolyabb dolog szerintem, igaz?
Érdekelne hogy itt van-e valaki aki esetleg többet tud erről, tényleg létezett-e ilyen szertartás és mit lehet még tudni róla?Próbáltam neten utána keresni, de semmi erre utalót nem találtam.
Érdekelne az is, mi a véleményetek arról a lehetőségről, hogy ha mondjuk, létezik a reinkarnáció és egy pár egy régebbi életében szerelmi kötést csinált és ez "úgy maradt", akkor következő életükben(már, ha van ilyen, tegyük fel, hogy van)akkor lehet-e rá kihatással?Újra össze fognak jönni, vagy nem lesz már rájuk hatással?
Mindez csak azért merült fel bennem, mert volt egy "különös" kapcsolatom, ami nagyon elgondolkoztató .
Előfordulhat, hogy kötés vagy ilyesmi miatt két embernek (ahogy te fogalmaztál) különös kapcsolata lesz, de nem feltétlenül fognak összejönni.
Ezért is nem szerencsés kötésekkel próbálkozni, mert ha nincs dolguk egymással, ha nem tudnak együtt jól élni, akkor kár erőltetni...
viszont a kötés miatt mégis megvan a vonzás...
ezzel leginkább csak nyúzzák egymást, tipikus se veled, se nélküled kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!