Szinasztriában a szaturnusz jupiter trigon mit jelent? A házasság lehetőségét mik mutatják meg a szinasztriában? Mit kell figyelni?
Takács Tibor, A fejlődés iskolája c. könyvben ezt írja a szaturnusz és jupiter harmonikus fényszögkapcsolatáról:
Hasznos, gyümölcsöző együttműködést ígérő kapcsolat
Minél több az együttállás egy szinasztriában annál nagyobb a lehetőség egy karmikus kapcsolatra.
Nekem megvan Arroyo három könyve pdf-ben, különösen a Kapcsolatok és életciklusok c. foglalkozik sokat a szinasztriával. Ha szeretnéd írj a címemre és elküldöm őket.
megkaptam, küldöm
egyébként írhatsz még nyugodtan a szinasztriából fényszögkapcsolatokat, különösen az együttállások, oppozíciók fontosak
gémélem van és azt írja ki hogy a mellékletben nem szerepelhet 25 MG-nál nagyobb...
hova tudnék pdf-et feltölteni, hogy lásd?
hát 3 együttállásunk van csak:
-merkúr uránusz
-hold mars
-plútó mars
3 trigon:
-merkúr és felszálló holdcsomópont
-jupiter szaturnusz
-uránusz mars
3 szextil:
-vénusz nap
-neptunusz merkúr
-uránusz jupiter
1 oppozíció:
-jupiter mars
2 Szeszkvikvadrát:
-vénusz aszcendens
-neptunusz mars
A többi fényszög az szemiszextil pl Hold és Nap, meg kvinkunx, oktil stb..
holnap kiírom az állásokat
egyébként a kanadai magyarok fórumáról töltöttem le a könyveket, nézz fel hátha megleled
a kettőtök holdjegye is nagyon fontos egy párkapcsolatban
köszönöm szépen, aranyos vagy.
megnézem én is hátha megtalálom és letöltöm akkor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!