Mit jelenthet a házasság az álomban?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel fülig szerelmesek vagyunk egymásba, de tényleg. Mindkettőnknek nehéz élete van, és csak mi vagyunk egymásnak, meg is esküdtünk hogy nem hagyjuk el egymást soha. Még mielött valaki azt hinné, nem nem ovodás vagyok, 17 éves és hiszek még a csodákban. A barátnőm azt álmodta hogy összeházasodunk, ez mit jelent? Talán valóban gondolt rá?2011. ápr. 17. 02:04
1/7 anonim válasza:
én is így voltam azt hittem megfogtam az isten lábát tavaly csak sajnos nem volt bekötve a cipője...(U) 1,5 év off 18/F
2/7 anonim válasza:
Ne félj, elmúlik ez is.Nálam 6 év után mutatta ki a kisasszony a foga fehérjét.Szóval, a házasság a mai világban csapást jelenthet az álomban.Az asszony még a kutyátok felét is elviszi váláskor, és a jobbik felét.:)
Csak élvezzétek egymást, ne házasodjatok.Minek?Isten akarjátok kielégíteni?Ugyanmááá
3/7 anonim válasza:
www.nlcafe.hu, vagy a www.ezoteria.hu-n nézd meg az álomszótárban.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát a házasság nem csak egy papír, de még szó se volt róla hogy összeházasodjunk, csak ezt álmodta. Mellesleg ő nem tűnik vérmes asszonynak :)
2011. ápr. 17. 11:56
5/7 anonim válasza:
Ha menyasszonyi ruhában látta magát az szakítást jelentene ha én álmodnám.
6/7 anonim válasza:
Esküvő = elkötelezettség.
Egyáltalán nem biztos, hogy párkapcsolati elkötelezettség, lehet, hogy az élet más területén = munkahely, tanulás, szakma-választás stb. területét jelenti.
7/7 A kérdező kommentje:
Mivel azt irta h velem házasodik össze, és azt is mondta hogy alig vannak barátai és am is nehéz élete van, ezért szerintem az esküvő megnyugtatná még ha elkötelezettség is
2011. ápr. 21. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!