Szinasztriában a szaturnusz jupiter trigon mit jelent? A házasság lehetőségét mik mutatják meg a szinasztriában? Mit kell figyelni?
az a jó, ha harmonizál
a tied víz az övé levegő, ez nem annyira passzolós...
a hold az érzelmekért felelős
egy szituációban a holdad szólal meg benned, a merkúrod közli, az aszcendensed adja elő és a napod tálalja a megfelelő stílusban
a holdad egyébként az anyához való kapcsolatot is mutatja és freud óta tudjuk, hogy ez mekkora hatással lehet a személyiségre...:)
az nem rossz, de én azt figyeltem meg, hogy inkább a mars-mars és a vénusz-vénusz összefüggések a mérvadóak, ha ezek harmonizálnak pl. tűz-levegő vagy föld-víz jegyben vannak akkor lehet romantikus és temperamentumos egy párkapcsolat
az is nagyon jó, ha valamelyikőtök jupiter jegye megtalálható a másik képletében...
hú nagyon sok dolgot kell nézni 3-4 oldalas szinasztriákat is olvastam már...
én is hajlamos vagyok nézegetni az aktuális partnerrel és MINDIG vannak rossz állások is, ezek tanulnivalók a másiktól
de sztem a karmám kívül van szabad akarat is, ha úgy érezzük, hogy menekülnünk kell valakitől, az nem véletlen...
hát igen tudom nagyon összetett dolog ez, és sok mindent kell nézni, csak az ember kiváncsi:D. főleg én:D.
az ő jupitere a 4. ház mérleg az én marsom az mérleg a 11-es házban. Az én jupiterem meg vízöntő, neki nincs vízöntő a képletében, és nekem is csak egy mérlegem van:).
a jupiter a jóindulat bolygója, tehát a srác jóhatással van a marsodra, ami többek közt a szexualitást jelzi, illetve azt hogy hogyan harcolsz
holnap kiírom ezt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!