Igen érdekes kérdés: van olyan közöttetek is valaki, aki előre megálmodik később megtörténő eseményeket? Én igen, volt már, hogy 5 évvel később történt meg az a megálmodott dolog. (bővebben lent)
Nagyon fura dolog. Volt már, hogy egy beszélgetést előre megálmodtam úgy, hogy szóról szóra megfelelt az álomnak. És ráadásul emlékszem is rá, hogy ezt például 2 hónapja álmodtam. Volt olyan, hogy egy fiúval való beszélgetést álmodtam meg előre, és szintén megtörtént 1-2 évvel később.
Múlt éjjel azt álmodtam, hogy írt nekem egy fiú, hogy ismerkedni akar velem, ráadásul egy ismerős környezetben voltam egy buszmegállóban, amikor mobilneten keresztül Facebook-on olvastam az üzenetét.
Még egyszer az első válaszolónak:
Igen, azt már mondta apum is, hogy lehet, hogy a tudatalatti, de nem hiszek neki. Utólag jövök rá, miután megtörtént az ominózus esemény, beszélgetés, tehát eszembe sem jut, utána is villámcsapásszerűen jön a felismerés, hogy én ezt megálmodtam 2 hónappal ezelőtt.
Egyébként félre ne értsetek, nem csak fiúval kapcsolatos volt már ilyen álmom, hogy megálmodtam egy beszélgetést. Például nyaralás helyét, ami nem is volt ismerős, de később amikor ott jártam, akkor rájöttem, hogy ezt is álmodtam. Sőt, megálmodtam előre számomra idegen emberekkel való beszélgetést, rájöttem később, hogy azok az emberek nagymamám rokonai, akikkel nagymamám temetése után beszélgettünk... :(
Furcsa dolgok ezek, nem tudom foglalkozik-e ezzel valamilyen 'tudományág'. Aki tud erről esetleg, az megírhatná! :)
Konkrétan nem álmodtam meg, csak mostanában elég sokszor van az, hogy ilyen "foszlányokat" vagy miket álmodok...nem is tudom, hogy magyarázzam el. Pl. az álmomból az az utolsó emlékem, hogy nézek egy világossárgás falat, amin egy kép van, és pont az nap volt irodalom óránk a suliban és abban a teremben volt, ahol ilyen világossárga a fal és a sulinkban minden teremben a tábla fölé ki van ragasztva egy kép a magyar himnuszról és a szózatról. Vagy hogy mondjuk álmomban hallok egy beszélgetést, akkor még nem is fogom fel, hogy mit mondanak, és még aznap vagy ilyen 1-2 nappal később valaki a környezetemben beszélget egy másik emberrel és ráismerek a beszélgetésre, hogy múltkor pont ezt álmodtam.
Tök fura.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!