Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Inga segítségével kapcsolatba...

Inga segítségével kapcsolatba lehet lépni a holtakkal/szellemekkel?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 11:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, a jövőhéten valamelyik nap benézek a könyvesboltba. :)
2012. márc. 4. 15:33
 22/29 Tom Benko ***** válasza:
Nem, viszont tudsz vele időt mérni. Sőt, a Föld forgását is kimutathatod vele, meg mérheted a gravitációs mezőt.
2012. márc. 5. 22:19
 23/29 anonim ***** válasza:

Látom nézted a JR-bant! X)

Ingát maximum egyfajta iránytűként lehet alkalmazni, már ha olyan fémekből van a végén a golyóbis

2012. márc. 6. 07:01
 24/29 anonim válasza:
28%
Meghaltok, ha ördögi praktikákkal foglalkoztok, tapasztalatból mondom! Nincs fehér, vagy fekete mágia, halál van! A legnagyobb becsapás, hogy veszélytelennek tűnik! Aztán jönnek az átkok:depresszió, meddőség, szanaszét zilált párkapcsolatok, betegségek, aminek csak tünetei vannak, de nem lehet diagnosztizálni. Többeket ismerek személyesen akik ott hagyták a fogukat, vagy tönkre mentek! Sokat ígér, keveset ad, és a végén mindent elvesz!
2012. márc. 6. 07:11
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem láttam a JR Bant. :)

Utolsó: Mi vesz el micsodát?

Egyébként senki nem beszélt itt fekete mágiáról vagy ördögi praktikáról.

2012. márc. 6. 15:04
 26/29 anonim ***** válasza:
Segíthet, de annak is megvannak a fortélyai. Érzék kell hozzá, s jó kis tanfolyam. Más:van fekete és fehér mágia! Ajjaj! Deni-papi
2012. márc. 7. 15:46
 27/29 A kérdező kommentje:
Mi számít fekete mágiának és mi fehérnek?
2012. márc. 7. 16:23
 28/29 Adonaielohim ***** válasza:

Isten aki teremtette a világot és az embert óv attól, hogy mágiát használjunk. Van, létezik és működik is az okkultizmus de az az út, akár fehérnek hívják, akár feketének mindenképpen a halálba visz. Foglalkoztam vele én is és a környezetemben mások is. Van aki a végén a saját fiát akarta vízbe fojtani és még ma is börtönben ül. Én megtértem az Élő Istenhez, a Biblia Istenéhez és elfogadtam Jézust megváltómnak. Tudom miről beszélek amikor azt mondom pokoli dolgokat éltem át pogányként míg okkultizmussal foglalkoztam. Pedig csak a reiki, ** plusz az ingázás volt csak amibe "belenyúltam" Keveset ad közben olyan dolgokat engedsz be vele az életedbe ami pokollá teszi azt. Minden ami az életre visz a Szentírásban van. Isten óv bennünket a holtak szellemeivel való beszélgetéstől is, legfőképpen azért mert azok nem az elhunyt emberek szellemei hanem démonok akik olykor mondhatnak igazat is, de a céljuk a végén a halálba taszítás. Azonnal tegyetek le az okkultizmus minden formájáról és keressétek az Élő Istent és térjetek meg hozzá. A történelmi egyházak nem Istentől vannak, ne azon keresztül ítéljétek meg Isten létét, vagy természetét. Felekezettől független fordítású Bibliát vegyetek és kezdjétek az Új szövetég evangéliumaival. Isten él és létezik és ez a világ mindent megtesz, hogy ezt tagadja, tagadtassa velünk. Senkit sehova nem hívok és senkitől semmit sem kérek, nincs hátsó szándékom azzal amikor azt mondom Isten él és létezik és térjetek meg Hozzá!

Szeretettel.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. márc. 10. 15:32
 29/29 A kérdező kommentje:
Rendben, nem fogok kapcsolatot létesíteni szellemekkel. Viszont az ingázás nem rossz dolog.
2012. márc. 10. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!