Kinek milyen tapasztalatai vannak az orgonittal kapcsolatban?
Rákerestem, megnéztem. K.rvajó biznisz! Ilyen rohadt drágán eladni fémhulladékot műgyantába öntve - na ez nem semmi. És amilyen barmok az emberek, még vásárolják is...
Pedro
Így van vannak bennem kételyek. Látom hogy sokan csinálják már őket , igaz főleg külföldön, ezért is akartam érdeklődni hogy mennyire megy ez itt Magyarországon. Mindennek ellenére úgy gondolom, és a leírtakra támaszkodva, hogy annak a kristálynak így is úgy is sugároznia kell a pozitív orgont akár hiszek benne akár nem. Ha olyan dolgot keresek ami csak akkor működik ha hiszek benne akkor vagy nem veszek semmit, és csak hiszek magamban, vagy veszek egy egyszerű kristályt. Egyébként kedves 1 válaszoló otthon te magad is csinálhatsz, nem kell több tíz E -t rákölteni.
A 2. válaszolótól pedig megkérdezném, hogy ha ennyire megfejtett, használ-e Ön orgonitot vagy van-e vmilyen tapasztalata más kristályokkal? Válaszát előre is köszönöm.
Nekem egy hegyikristályom van, amivel alszom. Ugyanis a párnám alatt tartom. Reggeli meditációkor megtisztítom. Kb 200 ftot volt nem láttam értelmét egy több ezer forintos csiszoltnak. Ha használ ez is jó, ha nem akkor meg mind1 mert csak 200 ft volt.
Szerintem az ezotéria egy baromi nagy üzlet, s ha minden kis hozzákapcsolódó csecse-becsét birtokolni akarsz akkor milliomosnak kell lenned. A valaha élt két legnagyobb tanító Jézus és Buddha nem oktatott semmi olyasmit amihez bármilyen segédeszköz kell. Egy ezoterikus könyvet letöltesz az internetről, vagy könytárból. Rengeteg ezoterikus előadás fent van youtube-on. Ma már ha tudni akarsz valamit a világról szinte semmibe sem kerül. De ez persze csak az én véleményem. Abban hiszel amiben szeretnél, sőt lehet hogy pont az a te utad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!