Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt mondják, hogy "sötét a...

Azt mondják, hogy "sötét a kisugárzásom/aurám" vagy valami ilyesmi. Ez miért van és ez ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés

Most osztály társam (lány), mondta (nem nekem), hogy nem tud mellém ülni, [új ülésrend] mert valami sötét a kisugárzásom(nem tom pontosan h mondta) Persze, ez egy kicsit szarul esett.

És ő pont nem az a szekálós fajta őt nem mindenap látom ,hazudni.. főleg h ezt nem nekem mondta..

De nem ő az egyetlen, korában is mondták..

16/f

2012. febr. 20. 17:27
1 2
 11/13 zeronibble ***** válasza:

Fura, amiket én olvastam, azokban halál előtt ragyogni kezd az aura... A fekete pedig (szintén az általam átrágott források szerint) gátolt energiaáramlást jelez, ami maga a betegség. A gát feszültséget teremt, és a belső feszültség nem marad hatás nélkül a külvilágban, különösen emberek között. A mese részében tapasztalat és megisméltelhetőség híján nem hiszek, és persze teljesen hihetőnek találom alapjaiban: a mechanizmus nagyon is emlékeztet a tudomány által elismertre (lásd pszichoanalízis).

És nagyon igaz, hogy ilyenkor nem megtanulni kell dolgokat, hanem lebontani azokat a tévedéseket, amik a feszültséget okozzák, a gátat erősítik. Amolyan rész-öngyilkosságok ezek, ennyiben van köze halálhoz. :) Viszont ez teljes önmagad életképességét csökkentő részek önkéntes lemetszését jelenti, amitől a gyümölcs is szebb és édesebb... A gazda így gondolkodik, benned pedig te vagy a gazda. A többi csak végletesen félreérthető mesevilág.

2012. febr. 23. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tud melléd ülni, de bunkó. Inkább vidított volna fel.

Egyébként van, hogy tényleg valaki rossz passzban van, és annyira látszik rajta, hogy rémisztő. Pl. ismerős elvált, és mikor válás óta először találkoztunk, az egész lénye annyira gyászolt, hogy ledermedtem, teljesen kiült rá az érzés. De elmúlt persze később, pár hónap után.

Pont abban a korban vagy, hogy mindig van valami világfájdalom, gondolj a jó dolgokra meg élj a jó pillanatoknak, a bolond osztálytárssal meg ne törődjél.

2012. febr. 25. 21:43
 13/13 anonim válasza:
azt jelenti hogy hamarosan előkelő helyet foglalsz el a sithek rendjében
2012. febr. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!