Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak a nők álmodnak színeset?

Csak a nők álmodnak színeset?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már azt hogy csak a nők álmodnak színeset.

Ezt miért mondják?

Én férfi létemre mindig színeset álmodok.

2012. febr. 16. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért a húsz fillérért, de ki állította, hogy az elméletet nő találta ki? Ki állította, hogy egyáltalán igaz? Szerintem az az igazság, hogy az ember amilyen zagyvaságokat, irreális dolgokat össze tud álmodni, épp annyira nem reálisak a színek, csak erre nem igazán emlékszünk, inkább magára a cselekményre. Én írtam fentebb, hogy ha festményről álmodom, az színes. Álmomban mindig baromi jó ötletnek tűnik a kreáció, de ha felébredek és netalán tán haloványan emlékszem rá, elég zavarosnak tűnik. Lehet ha rózsát látsz álmodban, kéknek látod, de amikor felébredsz, csak arra emlékszel, hogy rózsát láttál és pirosként emlékszel vissza.

Tény, hogy vannak némi különbségek a férfi és a női gondolkodásban, de szerintem az álmodásnál ez nem különül el nemtől függően. Míg ébren a különbség a jobb-bal agyfélteke nem egyforma kihasználásától különbözünk, valamint az ösztönök is szerepet játszanak, addig az álmodás egy bizonyos kémiai folyamat az agyban, amikor a test megpihen és az agy feldolgozza, szelektálja az információkat. Ez nem hiszem, hogy különbözhet férfinál és nőnél.

2012. febr. 16. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Én HD minőségben álmodom, 1280x720 felbontásban. Néha a hang mozis, de vígan nézhető.
2012. febr. 16. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
a kutyák álmodnak fekete fehérben, meg a lovak, meg a férjek......
2012. febr. 17. 01:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Srác vagyok, és engem is érdekelt, hogy vajon színesben álmodom-e, mert igazából nem tudtam visszaemlékezni rá konkrétan. Mígnem egyszer arra keltem, hogy az előző pillanatban egy sárga csirkét láttam álmomban, és ez után meg is jegyeztem magamnak, hogy színesben álmodom. :D
2012. febr. 18. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!