Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak a nők álmodnak színeset?

Csak a nők álmodnak színeset?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már azt hogy csak a nők álmodnak színeset.

Ezt miért mondják?

Én férfi létemre mindig színeset álmodok.

2012. febr. 16. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

A nők sok hülyeséget összehordanak, ne foglalkozz vele.

Miért mondják? amiért balhét csapnak a fogkrémet a tubus közepének nyomásával kezded és nem a végét tekered fel, nem mintha a végeredmény nem ugyanúgy egy tök üres tubus lenne, de a nőknek mindent jobban kell tudni.

2012. febr. 16. 17:14
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Ez hülyeség mindenki színeset álmodik.A nők akkora fasságokat képesek kitalálni hogy hihetetlen.Ezekkel nem kell foglalkozni csak haggyuk rájuk.
2012. febr. 16. 17:22
 3/14 mus musculus válasza:
Ez meg miféle zagyvaság? Nő vagyok, de engem is elképeszt.
2012. febr. 16. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Hallottam erről, de én soha nem emlékszem, hogy színes volt-e az álmom, mindig csak magára az eseményre emlékszem. Konkrétan csak akkor emlékszem a színekre, amikor álmomban alkotok egy festményt, mivel festő vagyok, előfordul, hogy valami izgalmasat kreálok álmomban és azok nagyon is színesek.
2012. febr. 16. 17:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert amúgy csak nők tudnak kitalálni hülyeségeket...
2012. febr. 16. 17:38
 6/14 anonim válasza:
73%
Erről már én is hallottam, de hülyeségnek tartom. Sokszor előfordul, hogy kifejezetten tudatosul álmomban, hogy minek milyen színe van. Félreértés ne essék, nem bántani akarom a nőket, de előszeretettel hozakodnak elő olyan dolgokkal, hogy ők miben jobbak (egyszerre több dologra tudnak figyelni, nagyobb empátia, jobb kommunikáció stb.), valószínűleg van bennük egy eredendő kisebbségi érzés a férfiakkal szemben, ezért imádják, ha úgy érzik, valamiben túlszárnyalnak bennünket. Még olyan elméletekkel is találkoztam, melyek a nők felsőbbrendűségét akarják bizonyítani.
2012. febr. 16. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, de én úgy tudom senki sem álmodik színeket csak mivel láttál már pl rózsát életedben ezért láthatsz vörös rózsát , mert már találkoztál vele. És az agyad hozzáadja a fekete-fehérhez a színt tudatosan.

Én valami ilyet hallottam, nem tudom mi az igazság, de nem hinném, hogy nemek határozzák meg...

23N

2012. febr. 16. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, érdekes én pont mindig azt veszem észre, hogy a férfiak akarják magukat felsőbbrendűként feltüntetni és mindig csak olyasmivel hozakodnak elő, amiben a nők rosszabbak. (Pl. vezetés, főleg parkolás, 'szőke' nők stb.)
2012. febr. 16. 17:59
 9/14 mus musculus válasza:

Az utolsót kijavítanám annyiban, hogy az a komplexus nem eredendő, hanem férfiak által kreált, de egyébként igaza van.

Az álom nem más, mint a valóvilágon (ami színes) alapuló kép, hang, érzés és/vagy gondolat, mely a tudatalattiban lapul és alvás közben tör elő onnan, és mivel az érzékszervek alapesetben ugyanúgy funkcionálnak mindkét nemen, erősen kétlem, hogy összefüggésben állna két dolog.

2012. febr. 16. 17:59
 10/14 mus musculus válasza:
Utolsó alatt hatodikat értettem.
2012. febr. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!