Létezhet az Eltitkolt Világ?
Figyelt kérdés
Egy neves magyazinban olvastam róla, és egészen feketete az érdekldésem! Szerinte a Föld fenekén, pontosaban a mágneses tér legelősebb mezejében olyanfajta események folynak amire nekünk embereknek nincs rálátásunk. Azt mondja, ott fojjnak(nincs elipsil on számítógépen) a nagy lávatömegek amikről mi nem tudunk, és azok akár csak egy csettintés és má elözönödik az egész földkerekség! A leírás szerint a legtöbb minden azon a hejjen rózsaszín és lávaszínű. Ezt az ottani lakosok találták ki hogy legyen rózsazsín,mert 5000 évvel fölötte járnak az emberi fejletésnek, émár azon kesérleteznek hogyan lehetne a lávák színét átfesteni. tervük szerint kék színű lávákat festetének, amejjek ma azt hitetné el veleletek,hogy víz-folyó vagy patakocska. Nem emberi lények ők természetesen. Sőt, mi több, a föld evolúciójában nem is szerepel az emberi faj!Mindössze senenmesterséges alanyok vagymuk, őket Tuxtremufonoknak hívják. Emberi alakot öltenek, de nem azok! Létesítettek egy illúzióvárat a fejünkbe minknek emberek fejébe. Ezt u kel elképzelni a legels ember amit megcsináltak annak a koponyájának dnsébe önmagától felszívódó anyagot fecskendeztek amely egy adott illúzió világot teremt az embernek, ez az anyag pedig végtelen sorozatig öröklődik az emberiségben. A Truxtremufonok a legfejletteb létformák a nagy gum óta, békében élnek egymással és mindennel, viszont érzelmileg ridegek. Bármelyik pillanatban elpusztíthatnak minket eddig is. Amint befejőzik a kísérlet az ember végenek, csak nem tudni ez mikor következik be. Az a gondolaatom hogy ha ők terveztek minket a nyelvünket is ismerhetik. Talán ha összefognánk, és kiállnánk elék és kérnénk valamibvel próbálnánk elérni hogy ne öljenek meg minket,akkor sikerülhet, hiszen ők ismerik a Nyelveken való beszélést! Majd ha eszem jut még valami leirom, de egyenlőre ennyi. Szeretnék válaszokat lécszíves és vegyétek komojjan elégé pánikolok miatta sztem nyilvánvalo miért. bár talán jobb ha beletörödök végülis azért kérek ITT MOST SEGÍTSÉGET2012. febr. 11. 21:37
11/17 A kérdező kommentje:
irni tudok, olvasni is tudok. Másképpen nem tudnék írni semit nem gondolod? ne haragudj, nem vagyo mérges csak gondolj bele mire vállalkozl
2012. febr. 11. 23:02
12/17 anonim válasza:
"Ne igyál annyit, ha nem bírod, mert különben a kisegerek előadják neked a hattyúk tava balettet!"
Ugyan, a Galaxis útikalauz stopposoknak c. regény óta tudjuk, hogy az egerek irányítják a világot :D
Kérdező: nem is vagyok képes végig olvasni ezt a marhaságot, amit ide leírtál. Gondolkozni sosem tilos!
13/17 anonim válasza:
nincs elipsil on számítógépen hát ettöl dobtam egy hátast....
14/17 anonim válasza:
egyébként ismerek egy ötven év körüli nőt azt feszt lézerezik, meg rázatják árommal, és ráadásul egerek huzgálanak mágneseket a szobájában.......szóval nem biztos hogy egy mezei hülyegyerek szórakozik, lehet beteg a kommentelő
15/17 anonim válasza:
Amúgy érti valaki amit leír a kérdező? És most tekintsünk el a sok helyesírási hibáktól és/vagy elgépelésektől. Még ettől eltekintve sem értem a lényeget. Se füle, se farka annak amit le ír.
(u.i.: banyek nekem sincs "ly" billentyűm) :D
16/17 anonim válasza:
Ja persze nincs ly a billenyűzeteden, ahhoz képest előtte kétszer leírtad helyesen, utána meg háromszor, csak a kérdésben...
17/17 anonim válasza:
Én olvastam erről a Richard Shaverről és igen nehéz elhinni amiket állít. Szerintem ezek csak fantazmagóriák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!