Létezhet olyan, hogy egy ház és annak a kertje is gyászol?
Létezik,de egyszerű kézzel fogható a magyarázat.
dédnagyimnak csodálatos kertje volt,rég nem dolgozott,htalmas kertben napi 10-12 órát eldolgozgatott,tudta mikor mivel mit kell,ápolta,gondozta a növényeket,mindenféle vegyszer nélkül.Nagyon sok termét hozott minden.
Meghalt sajnos.Nagyim vette át a kertet,vegyszer,kevesebb törödés,full más gondozás...sokminden kipusztult,kevesebbet termett.
nem a kert gyászolt,csupán nagyim kevesebb energiát fektetett bele,és nem is igazán értett hozzá...
Évajuli: Igazold!
A második válaszolóval teljesen egyetértek.
melyik része?
egyébként nálunk nagybátyám ilyen, mint a 2-nál
"Igazold, hogy a növények is éreznek"
Éreznek!
Én imádom a virágaimat, szeretettel vagyok feléjük, megsimogatom a leveleiket, de nem teszek velük semmi különöset, csak locsolom őket.
Gyönyörűek!
Nővérem nem szereti a virágokat, csak lakásdísznek vannak. Hiába gondozza őket úgy, mint én, kiszáradnak, rohadnak a virágai.
Sajna én nem tudom kísérletekkel igazolni, igazolták helyettem mások, vagy hiszünk ezekben a mérésekben, vagy nem.
Szeretem a növényeimet, beszélek hozzájuk, megsimogatom a levelüket, sokszor megpermetezem a levelüket, és mindenféle tápoldat nélkül csodálatosan szépek, gyorsan növekednek.Pár éve amikor elmentem nyaralni két hétre, más locsolta őket, és mikor hazajöttem mind kókadt volt, egy kis törődés után pár nap alatt rendbejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!