Létezhet, hogy átok ül rajtuk?
Figyelt kérdés
Nagyon "érdekes" családdal ismerkedtem meg.
Ennyi szerencsétlen embert még nem láttam, a durva pedig az, hogy kezdek hinni abban,hogy ez átok,és bizony ragadós.
Kb fél éven belül történtek ezek a dolgok:
lány gyilkosságot látott,kilöktk a vonatból,másiknak cisztája van,pasija megverte,megcsalta,anyuka felpofozta a lányt amiért elfogadta a fiától az eljegyzési gyűrűt,alkoholmérgezés,banki lövöldözésnél golyótalálat,lányt ,megrázta az áram...és lehet h valamit ki is hagytam.
okém,hogy bárkivel megesik,de 4-5 hónap alatt 2 hetente valami szörnyűség ?!?!
félek a közelükbe kerülni..
2011. máj. 17. 22:14
1/3 anonim válasza:
Az szép.Hát lehetséges hogy ez valami átok.Mert ennyi minden nem történik meg egy átlagos emberrel egész élete alatt se.
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, de beleborzongtam, miközben olvastam :S Ez szörnyű lehet nekik
3/3 anonim válasza:
Hát ez elég durva, lehet el kellene menniük valakihez, aki ilyenekkel foglalkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!