Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi van a halál...

Szerintetek mi van a halál után? Valamilyen más formában fogunk létezni? Létezik valami túlvilág? A bunkó értelmetlen válaszoktól légyszíves kíméljetek!

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 13:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszek abban, hogy rögtön a halál után valaki vagy a mennybe, vagy a pokolba kerül, de hiszek Istenben. Azt hiszem, hogy majd amikor eljön a végső ítélet akkor mindenki feltámad és a Teremtő elé áll, ahol felelnie kell a tetteiért, ezután aki jó ember volt (meg volt keresztelkedve, hitt a teremtőben) az a paradicsomban üdvözül, aki pedig parázna volt, bűnöző... stb.. az pedig nem fog szenvedni örökké a pokolban, csak egyszerűen megszűnik létezni. Ez az én nézetem.
2012. febr. 12. 17:36
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Ti akik azt gondoljátok hogy nincs semmi, honnan veszitek? Átéltétek talán? Nem tudhatjuk biztosan míg oda nem érünk... Tudomány ide vagy oda bla bla bla nem lehet megoldani mindent tudománnyal
2012. febr. 14. 06:14
 23/30 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi de nem hiszek a buddhizmusban , hisz az is csak a maga igazát bizonyitaná ha tudná .... Lékelvándorlás ugyan ezt ki bizonyitotta be? ÉN láttam már szellemet nem egyszer ha valoban lélekvándorlás vagy ujjászületés léteznik akkor a 20 évvel ezelőtt elhunyt édesapám nem tudna már semmit rólunk de Ő mindig mindenről tud és meg is próbál segiteni ,, vagy aggódik . Lehet ez hihetetlenül hangzik a sok ateistának de az nem érdekel . Ezek tények!
2012. febr. 15. 11:18
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek ide nem tudom mejik commentben láttam de a lélek "örökké" él!

A Teste felbomlik de a lelked nem...

Az én elképzelésem szerint egy óriási üres tér be érkezünk ahol eldől a sorsunk felelünk a roszcselekedetér stb.

nemnagyon hiszek se a menyben se a pokolban se az ördögben és Isten be még hinnék sőt hiszek is.Isten magyarázata:Egy Tér-be ragadt "lélek" akinek Isten lett a neve.Egy létező "személy".

de szerintem ne izgasd ezen magad!!!

Néha énis el szoktam gondolkozni ezen és nagyor nagyon durva... ne próbáljátok ki este!!!!

Élni kell az életet amíg lehet! Örüljünk annak hogy élünk és segítsünk mindenkinek akinek tudunk és akinek kell!

Én ezt mondom.12 Éves fiu vagyok de egy Környezet védelmi alapítványban vagyok egy Főszerkesztő és több tudományos honlapom van!Egy honlapom: www.kepler.5mp.eu/

Az alapítvány neve: Szabad Levegő Alapítvány!

(Free Air Fondunation)

2012. márc. 9. 20:26
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet annyira rossz a halál. Még senki sem jött vissza panaszkodni. :D
2012. jún. 7. 19:16
 26/30 anonim válasza:
75%

Nekem csak egy kívánságom van:

"Ha nincsenek kutyák a mennyországba, akkor oda akarok menni, ahová azok is mennek."

Will Rogers

:)

2012. jún. 19. 18:34
 27/30 anonim válasza:
Lelkek világába kerülünk, ahol a halálistenek védelmeznek minket az Arrancaroktól. Viccet félretéve. Szerintem is biztos van valami,bár nem vagyok vallásos se Isten hívő, de az tuti ,hogy van utána valami.
2013. jún. 3. 00:26
 28/30 anonim válasza:

Egyes tudósok szerint a lélek kézzel fogható matéria, ugyanúgy, ahogy a test, csak ezerszer tartósabb.

A test halála után a lélek tovább él egy új testben, de nem örök életű, mert idővel ugyanúgy elpusztul, sőt a testhez hasonlóan bármikor elpusztítható.

Az agy a testet irányítja, a személyiséget, a tudatot pedig a lélek.

Ez is egy felfogás.

2013. jún. 3. 00:41
 29/30 anonim ***** válasza:
76%

#23: A probléma azzal van, hogy te dogmákban gondolkozol. Én csupán azért hoztam fel a buddhizmust, mert ez írja le a dolgot, de ennek a komplexitását képtelenség lenne néhány szóban összefoglalni, s a létezését nem fogja semmilyen vallás befolyásolni, vagy keretek közé szorítani. Ha minden létező vallás bibliáit összeegyeztethetnénk, akkor sem lennénk képesek megérteni a saját egzisztenciánk eredetét, célját, és tulajdonságait. Te meg itt azt kérdezed, hogy ki bizonyította be ezt, meg azt, gondolom tudod a választ...

Édesapád nem véletlenül van ott, ahol. Minden csak rajtatok múlik.

2013. jún. 25. 19:54
 30/30 heloszia28 válasza:

én Istenben hiszek, és abban, hogy miutan meghalunk, a lelkunk megmarad, es a lelkek varnak arra hogy eljojjon Jezus, es eldontse hogx ki hova megy. mondjuk fogalmam sincs mit csinálnak a lelkek addig xd. most így belegondolva, nagyon rossz lenne ha pl nem lenne semmi. de az is, ha reinkarnáció lenne és nem emlékeznék a mostani életemre. de amugy elso ota hittanra jartam mindig, szoval nehez lenne nem hinni Istenben ennyi ev hittan utan. remelem a lelkek addig tudnak beszelgetni meg ilyesmik, aztan a mennyben minden f4sza lesz. es amit a legjobban szeretnek, hogy a kutyaim is velem lehessenek halalom utan a

mennyben. (persze ha oda kerulok xd) elvileg a mennyben nincsenek problemak es minden tokeletes es nem faj semmi se fizikailag se lelkileg, ezt eleg nehez elhinni, foleg ha nem lesznek ott a kutyaim. a kutysk az eletem, senkit es semmit nem szeretek naluk jobban.

2020. febr. 21. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!