Szerintetek mi van a halál után? Valamilyen más formában
fogunk létezni? Létezik valami túlvilág? A bunkó
értelmetlen válaszoktól légyszíves kíméljetek!
Honnan vagy olyan bizhtos benne, hogy nincs semmi, hisz arra sincs bizonyíték, meg a másikra sem.
2012. febr. 6. 15:26
12/30 anonim válasza:
Háát, tuti valami jó... senki sem jött vissza panaszkodni. Amúgy szerintem vagy semmi, vagy ami jobb lenne és én ebben hiszek, az a lélekvándorlás.
2012. febr. 6. 15:26
13/30 Mirk válasza:
"Évajuli válasza:
Kedves Mirk!
Honnan vagy olyan bizhtos benne, hogy nincs semmi, hisz arra sincs bizonyíték, meg a másikra sem."
Nem vagyok teljesen biztos benne, de ez tűnik logikusnak számomra. Majd ha meghalunk kiderül.
2012. febr. 6. 15:33
14/30 anonim válasza:
Mirk ha meghalsz nem fog kiderülni semmi, mivel nem lesz aki kideritse, ha a halál tényleg a végső megsemmilsülés akkor nem fogod soha megtudni hogy meghaltál.
a semmi nem azonos egy üres térrel, nem lehet elképzelni mivel nem eleme a létezőnek
2012. febr. 6. 17:23
15/30 anonim válasza:
Nem jött vissza senki? Ti nem hallottatok olyan emberekről akik meghaltak egy pár percre, és visszatértükkor azt mesélék hogy felülről figyelték a testüket, illetve iszonyat fényes volt minden?:) Az energia nem vész el, csak átalakul... Viszont külön kell választani ebben az esetben is a tested, és a lelked. Az embernek bizonyítottan van a testen túlterjedő energia- mezője. Ezt aurának hívják. Véleményem szerint a test halálakor ez az energia nem szűnik meg. Az más hogy miben hiszek, az már nagyon vad lenne sokaknak, de a tények azok tények. Tudtátok hogy egy orvos ember most fedezte fel hogy az embriókban a 42.- (AZTHISZEM?) napon fejlődik ki a tobozmirigy? A buddhizmus szerint a tobozmirigy a lélek kapuja, és úgy tartják hogy a halál után a 42.-ik napon inkarnálódik egy lélek? A buddhizmus több 1000 éves tudtommal, a felfedezés (az orvosé) meg 2008-as azthiszem. Mondjuk itt magamat is tudnám cáfolni, de elgondolkodni nem árt az ilyen egybeesésekről.
2012. febr. 6. 18:28
16/30 anonim válasza:
valóban nem árt elgondolkodni rajta , én például meg akarok tanulni aurát látni,valamiért erős a gyanum hogy nem fog menni mert szélhámosság, a fotózásnál csak a bőr ellenálását mérik a tenyéren , meg állitólag valami frekvenciát ,és azt mixelik a fényképeddel tiszta dedó...
2012. febr. 6. 18:40
17/30 anonim válasza:
Ki vagy?
"A határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent."
(Weöres Sándor)
Mellesleg az aurát mindenki látja, az intenzitás nővelése már más kérdés. Ha feladod a dolgot, illetve alapjaiban rosszul állsz vmihez, magától értetődik hogy nem jársz sikerrel. Ha úgy mész oda egy jó csajhoz hogy "áhh Ő tuti szóba sem áll velem", akkor valószínüleg így is lesz, vagy ezzel a hozzáállással lehet h el sem indulsz. Filozofálgathatnék még, de nem feladatom meggyőzni egy saját hitében megingathatatlan embert sem. A kérdezőnek korrekt választ adtam, ennyit tehettem:) Amúgy is túl sokat adtam ki mára.. Fáradt vagyok.
2012. febr. 6. 20:13
18/30 anonim válasza:
Halál nincs. A lélek örök. A testet levetjük, mint egy elnyűtt ruhát, és kapunk egy újat, új sorssal, új esélyekkel. Ha logikusan godnolkodol, ez nem lehet másképpen. Olyan, mintha csak egy szobában élnék, és nem hinném el, hogy van a lakásban másik szoba, fürdőszoba, sőt még ki is lehet menni a szabadba. Az élet, ha egyszer megkeletkezett, nem áll meg, folytatódik tovább.
2012. febr. 6. 23:28
19/30 anonim válasza:
Bizony, nagyon is lehet a halál után valami, még akkor is, ha mindenünk lebomlik. Nem a lélekre gondolok, mert abban olyan formában nem hiszek, mint egy a testünktől független valami. Minden, ami mi vagyunk, a személyiségünk, az emlékeink, a jellemünk, az az agyunkban van tárolva. Ha az agy elpusztul, akkor mindez elpusztul.
De ha valahol esetleg mégis megőrződik, mint biztonsági másolat, és akár nem csak az agyunk, hanem az egész életünk, akkor bizony később elővehető, előhívható, újraéleszthető lesz.
2012. febr. 7. 03:44
20/30 SushiMaker válasza:
Javaslom az összes látogatónak aki kíváncsi mi van a halál után, hogy olvassa el az "Úr sötét anyagai" című trilógiát. Az is egyfajta elképzelés a halál utáni eseményekről, nekem szimpatikus is, habár a "biológiai robot" elgondolással értek valójában egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!