Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Annyian mondják hogy jaaj...

Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?

Figyelt kérdés
azt közbe sehol semmi nem lesz :DD volt 2011 .ben az a két dátum az elsőt nem tudom de a második oktober 21 nem lett semmi !! tehát 2012.ben se lesz mert oktober 21.re mondták hogy elszámolták 2012 és oktober 21.én lett vna ami persze nem jött össze :DDD mert aza drága proféta hazudozik össze vissza bocs hogy ezt leirtam de már fakadok ezeken :DDDD
2012. febr. 3. 12:00
1 2 3
 21/25 Napkiraly ***** válasza:
eurozóna vége, nem világvége
2012. febr. 4. 20:04
 22/25 anonim válasza:
Ez a filmes szöveg hülyeség...nem marketing ez, csak aki a film által hallott a majákról, a naptárjukról és a 2012-es világvégéről az tudatlan
2012. febr. 21. 22:54
 23/25 anonim ***** válasza:

" Ez a filmes szöveg hülyeség...nem marketing ez, csak aki a film által hallott a majákról, a naptárjukról és a 2012-es világvégéről az tudatlan"

Nem csak azok tudatlanok. A szerintem felnőtt lakosság több mint a fele ilyen baromságokat simán bevesz.

A többit pedig meggyőzik.

Nagyon kevés ember gondolkodik racionálisan.

Lásd az USA-ban annak idején az UFO sztorit.

2012. ápr. 13. 10:19
 24/25 anonim ***** válasza:
A jelenlegi helyzetet elnézve, kb. 10 évvel lett ez a világvége elszámolva
2022. jún. 8. 02:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit jelent a világ vége. Ki mondja meg majd hogy most már világvége van? Vagy volt tegnap esetleg? :)
2022. júl. 6. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!