Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?
Figyelt kérdés
azt közbe sehol semmi nem lesz :DD volt 2011 .ben az a két dátum az elsőt nem tudom de a második oktober 21 nem lett semmi !! tehát 2012.ben se lesz mert oktober 21.re mondták hogy elszámolták 2012 és oktober 21.én lett vna ami persze nem jött össze :DDD mert aza drága proféta hazudozik össze vissza bocs hogy ezt leirtam de már fakadok ezeken :DDDD2012. febr. 3. 12:00
2/25 A kérdező kommentje:
igazábol a kérdés az hogy mi a fr@ncért kell ilyenekell ijesztegetni a jónépet aki ezt terjeszti annak mi haszna származik belőle :D?
2012. febr. 3. 12:12
3/25 Antimod válasza:
Általában nincs haszna, hanem tényleg meggyőződésből mondja.
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/25 anonim válasza:
Neked ez miért fáj? Nem kötelező elhinni... Egyébként a Maja-naptárra alapozzák, kicsit talán ha utána néznél, nem tennél fel ilyen kérdéseket... Inkább keress egy helyesírási szótárat;)
5/25 A kérdező kommentje:
anyukádnak ugass kicsi szivem a szótáras duma lejárt egyébként sok hülyeségre alapozzák biblia maja stb csíírááák
2012. febr. 3. 12:44
6/25 anonim válasza:
Lejárt, de azért eléggé minősíted magad ezzel a stílussal, és a helytelen-helyesírásoddal is:) Vicces, hogy beleugatsz a világvégébe, de írni se tudsz:DDDDDDDDDDDDD Minek hallgatod egyébként?:) Nincs jobb dolgod, mint itt ülni, és feltenni az idióta kérdéseidet valótlan dolgokról?
7/25 anonim válasza:
2012 december 21.-én mind meghalunk! Te is kérdező, nem tehetsz semmit!
8/25 anonim válasza:
Eddig a történelemben 49 világvégét jósoltak. Egy is bejött?
9/25 anonim válasza:
Nem a bejövésről van szó, hanem hogy osztja az észt saját magának, mert senki nem foglalkozik szegénnyel, és valahol rinyálnia kell a semmin is..
10/25 anonim válasza:
Nem világvége lesz, Tudatváltás, 2012 decemberében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!