Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Annyian mondják hogy jaaj...

Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?

Figyelt kérdés
azt közbe sehol semmi nem lesz :DD volt 2011 .ben az a két dátum az elsőt nem tudom de a második oktober 21 nem lett semmi !! tehát 2012.ben se lesz mert oktober 21.re mondták hogy elszámolták 2012 és oktober 21.én lett vna ami persze nem jött össze :DDD mert aza drága proféta hazudozik össze vissza bocs hogy ezt leirtam de már fakadok ezeken :DDDD
2012. febr. 3. 12:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi nem lesz.
2012. febr. 3. 14:30
 12/25 anonim ***** válasza:

van egy világvégés képem ,ideteszem :

[link]

2012. febr. 3. 14:57
 13/25 anonim ***** válasza:

Röhögni fogsz, de ez az egész talán a világon legjobban sikerült marketing hadjárat utózöngéje. Ugyanis a 2012 című film előtt senki az ég világon nem foglalkozott a maja naptárral. Szerintem az emberek 80%-a annyit tudott a majákról, hogy voltak.

De valaki írt egy forgatókönyvet, forgattak belőle egy filmet, és valami elképesztően hatékony hírverést csináltak mellé. A film már el is felejtődött talán, de a reklámja még ma is köztünk él. Ezt hívom én hatékony reklámnak :D

2012. febr. 3. 15:04
 14/25 A kérdező kommentje:
igazad van énis csak annyit tudtam hogy vannak meg még régebben mesében láttam :DDDam akkor maradok magyarországon :DDD
2012. febr. 3. 15:48
 15/25 anonim ***** válasza:

A nagyon 'népszerű' világvégéket a hatalom pénzeli, mivel így megfeledkeznek sokan a most-ról, mivel, hogy úgyis világvége lesz.

De nem lesz, utána pedig kitalálnak egy újat és bezárul az ördögi kör.

2012. febr. 3. 17:30
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

"mondoshawan válasza:

Eddig a történelemben 49 világvégét jósoltak. Egy is bejött?

A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik."

Én kérek elnézést a piros kezeket bőszen nyomkodóktól a fenti haszontalan, pillatokon belül tényekkel megcáfolható, rossz kis válaszomért. :D

2012. febr. 3. 18:09
 17/25 Antimod ***** válasza:
29%

"Én kérek elnézést a piros kezeket bőszen nyomkodóktól a fenti haszontalan, pillatokon belül tényekkel megcáfolható, rossz kis válaszomért. :D"

Általában megnyomkodják, ha van valami a válaszodban, ami mások számára kényelmetlen gondolatokat ébresz. Én csak tudom, esik is a százalékom rendesen. :)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 3. 18:21
 18/25 anonim ***** válasza:

Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?

igen pontossan annyian

2012. febr. 3. 19:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha a spanyol hódítók nem irtották volna ki a majákat akkor azok már elkészítették volna a következő naptárjukat ami megint elég lett volna nekik pár ezer évre. Szerintem ennyi a rejtély kulcsa. Bár lehet hogy én gondolkozom túl egyszerűen...
2012. febr. 3. 23:20
 20/25 anonim ***** válasza:
38%

Leftlegged Player-nek

Megnéztem a válaszodat (3.) Nem hiszem, hogy a lepontozó brigád egy szót is értett volna belőle. Össze vannak zavarodva. Ha valamit nem értenek, nyomnak egy pirosat, mert hát nem élet az élet, ha nem nyomkodnak valamit. És akkor már inkább a pirosat - naná, majd a zöldet, vagy ne adj isten,: pofa súlyban! :D

2012. febr. 3. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!