Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?
van egy világvégés képem ,ideteszem :
Röhögni fogsz, de ez az egész talán a világon legjobban sikerült marketing hadjárat utózöngéje. Ugyanis a 2012 című film előtt senki az ég világon nem foglalkozott a maja naptárral. Szerintem az emberek 80%-a annyit tudott a majákról, hogy voltak.
De valaki írt egy forgatókönyvet, forgattak belőle egy filmet, és valami elképesztően hatékony hírverést csináltak mellé. A film már el is felejtődött talán, de a reklámja még ma is köztünk él. Ezt hívom én hatékony reklámnak :D
A nagyon 'népszerű' világvégéket a hatalom pénzeli, mivel így megfeledkeznek sokan a most-ról, mivel, hogy úgyis világvége lesz.
De nem lesz, utána pedig kitalálnak egy újat és bezárul az ördögi kör.
"mondoshawan válasza:
Eddig a történelemben 49 világvégét jósoltak. Egy is bejött?
A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik."
Én kérek elnézést a piros kezeket bőszen nyomkodóktól a fenti haszontalan, pillatokon belül tényekkel megcáfolható, rossz kis válaszomért. :D
"Én kérek elnézést a piros kezeket bőszen nyomkodóktól a fenti haszontalan, pillatokon belül tényekkel megcáfolható, rossz kis válaszomért. :D"
Általában megnyomkodják, ha van valami a válaszodban, ami mások számára kényelmetlen gondolatokat ébresz. Én csak tudom, esik is a százalékom rendesen. :)
Üdv!
Leftlegged Player :)
Annyian mondják hogy jaaj 2012. ben világvége?
igen pontossan annyian
Leftlegged Player-nek
Megnéztem a válaszodat (3.) Nem hiszem, hogy a lepontozó brigád egy szót is értett volna belőle. Össze vannak zavarodva. Ha valamit nem értenek, nyomnak egy pirosat, mert hát nem élet az élet, ha nem nyomkodnak valamit. És akkor már inkább a pirosat - naná, majd a zöldet, vagy ne adj isten,: pofa súlyban! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!